Senosum38 Nurss34 bende aynısiyla yapmıştım canım benim adetim 1 gün geçikmisti kıpkırmızı çıkmıştı şuan 33 haftaligiz 🥰
Msl_ege Nurss34 ben ilk gebeliğimde normal kaset testle yapmıştım 5 liralık . adetime 3 gün vardı çıkmıştı . acaba bile dedirtmeyecek şekilde . yarı silik yarı net şekilde bence varsa çıkma ihtimali yüksek
Msl_ege Nurss34 ay vermeyin şunerken testlere para yaaa . valla 3-4 gün kala kaset testte bile çıkıyor . bi eczacı hatta kıyamayıp demişti bana pazarlama stratejisi bu erken testler varsa kasette de çıkar demişti .
Msl_ege Nurss34 bence yap testi sabah 😅 baktın çıkmadı ki umarım çıkar . çıkmazsa da adet günümüzde falan kaset test alıp yapın . varsa kesin çıkar zaten bence
Nurss34  Silik çizgim bile yokkk😀 aparatı merak eden bir arkadaş vardı böyleymiş ☺️
duygu54 Selam kızlar eczanelere bence boşuna o kadar para vermeyin ben trendyoldan almıştım 12 Li 50 TL’ye şuan her şeyin fiyatı arttığı için bu da yükselmiş ama Bence yine iyi aklınızda bulunsun hiç hatalı da çıkmadı bendekiler 🤗 https://ty.gl/loiytvlw39
Denzk Ben adetime 9 gün kala üstelik sabah değil akşam aklıma geldiğinde erken testle öğrendim. Kaset testte adetim geçtiği halde ince silik çizgi çıkmıştı o yüzden erken gebelik testlerini daha çok seviyorum. Hamileysen şuan çıkar hayırlısı olsun
lamisrtky Nurss34 ben adetten 3 gün önce yaptım negatif çıktı, fakat hamileyim, adetim olmadıktan 2 gün sonra en ucuz testi alıp yaptım ve pozitif çıktı
Hazal_41 Nurss34 ben 7 ve 6 gün önce yaptım çıkmadı 5 gün önce %96 sonuç yazıyordu kutunun üzerinde gercekten de 5 gün önce sonuç verdi 4-5 gün kala yap bence cnm daha erken çıkmıyor ziyan etme benim gibi 🤣