goflak Glcn kac hafta onde gozukuyor canim. Ben hem ozele hem devlete gidiyorumda ozeldeki doktorum yurt disina cikmis onada cok uzuldum 3 ay yokmus. Baska doktor bakcam.
Yunusm123 Kızlar stres yapmayalım dua edelim bol bol çünkü stres daha da olumsuz etkileyecek durumlarimizi ve bebeklerin durumlarını rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim kucagimiza alacağız yavrularimizi 😍🤱
Findix AycanGmBektas ayyy öl dese daha iyimis 😥 ben karnım doymayınca ellerim ayaklarım titremeye başlıyor. En güzel şeyleri de yasaklamış yani😂
Twinmomtobe Yunusm123 canım diyet yapıyorum ben henüz insüline gerek olmadı inşallah da böyle devam eder ama insülin de kullandak dünyanın sonu değil ya yeter ki bebişlerimiz iyi olsun ☺️
goflak Yunusm123 doguma kadar ne uzum ne karpuz istediklerimizde kalmicak galba 😕😕 kac haftaliksin canim. Ben bugun 32 oldum. Gunler cabuk gecsin istiyorum bendede panik var bebege bisi olcak diye korkuyorum
Yunusm123 goflak aynen bende şuan 25+2haftaligim daha çok küçüğüz. Biraz alıp buzlukta saklasam mi diye düşünüyo değilim şuan canımın istediklerini valla o zaman bol bol yerim bitse bile 😔
Yunusm123 goflak neyse ya güzel düşünelim güzel olsun inşallah bu yıl yiyemezsek seneye yeriz napalim yeter ki kuzucuklar sağ salim hayırlısı ile gelsinler dünyaya ins🤩 pozitif düşünmeye çalışmaktan artık yeni bir felsefe akımı çıkaracam az kaldı 😂🤣
goflak Yunusm123 hahaha guldurdun bni canim 😂 suan zaten yasak olan seyleri canimiz yasak oldugundan cekiyor. Dogumdan sonra sanmiyorumki aklimiza gelsin. Sirf yasak ondan😂 kendimi boyle teselli ediyorum. Insallah sag salim kucagimiza aliriz da yemek icmek kolay 😊
Yunusm123 goflak 😂😂😂 orası öyle de ne bilim bacm artık dediğim gibi felsefede yeni bir çığır acmama az kaldı🤣🤭
goflak Yunusm123 😂😂 daha yolun basindasin canim ben 20. Haftadan beridir boyleyim bazen kendi kendime isyan ediom yiyemiom diye 😂 simdi de kemal sunal gibi şunun şurasinda ne kaldi doguma diyorum 😊😊
Bbdd goflak bende 32. Haftadayım doktor bebek iri su olması gereken sınırın üstünde dedi de o yüzden sordum 😟
Yunusm123 goflak yok hiç isyan etmiyorum çok şükür ama işte bebeğe bir şey olacak korkusu beni çok endişelendirir😔😐 bende şafak saymaya başladım son 13 hafta diyorum 🤣
goflak Bbdd benimde suyum olmasi gerekenden cok fazlaydi canim diyetle seker normale dondu. Bu ara alet mi yanlis olcuyor anlamadim sekerim yuksek gozukuor belki suyum yine artmis olabilir aklima takilip duruyor surekli