goflak Bbdd benimde suyum olmasi gerekenden cok fazlaydi canim diyetle seker normale dondu. Bu ara alet mi yanlis olcuyor anlamadim sekerim yuksek gozukuor belki suyum yine artmis olabilir aklima takilip duruyor surekli
Yunusm123 Kızlar bir şey sorcam şimdi benim şeker yüklemesinde şeker çıktı ya ama normal şeker aleti ile olcugumde hep normal cikiyor açlıkta toklukta ben bu işe bı anlam veremedim. Acaba dikkat ettiğim için mi normal cikiyor dün şeker tükettiğim için mi yüksek çıktı şeker tuketmezsem hep normal mi çıkacak ben hiçbir şey anlamadım valla 😔😐 kafam karıştı inanın. Şuan olctum mesela yemekten bı saat sonra olc demisti doktor tokluk şekerini bende olctum 128 çıktı gayet normal şuan için 😑😶
goflak Glstn ben diyetten once 4 kilo aldim canim. Diyetten sonra hic almadim 32 haftaligim canim benim
GzdeBilgeYlmaz Adysms5502 merhaba benim de 170 çıktı ama 3 kere vermedim ben kanı açlık olarak ilk etapta parmağımdan baktılar bir aletle 92 çıktı 50gr lık yükleme sonrası da 170 benimkinde bir yanlışlık mı var acaba 1 saat sonra çıktı bu değer
Adysms5502 GzdeBilgeYlmaz 75 ml olan ayrı yapılıyor demek ki . Yok yanlışlık neden olsun onlar daha iyi bilirler sonuçta fakat benim farklı oldu Yani ... onu anlattım
Sevdhusna Yunusm123 geçmiş olsn ki geçecek canım sabır .şekerli yemiyorm karpuz kavun beyaz ekmek pirinç yok tam buğday ekmeği iki dilim günde bazen iç dilim çaya seker ya hic yada kaşığı batiririm bol su meyve Açken yerim
Sevdhusna goflak geçmiş olsn canım ,bende iki hafta düzenli günde uç kez açlık tokluk ölçtm doktora gittim dahiliyeye ,arada olc diyete devam dedi açlık 110 u tokluk 170 i gecmiycek dedi arada da olcmuyrm dikkat ediyrm
goflak Sevdhusna bende devlete surekli gidiyorum olcumlerimi gostermeye canim. Yarin yine randevum var bu ara biraz yuksek sekerim. Insulin verir mi bilmiom bakalim
Edabilal2005 Sevdhusna her doktor başka bisey mi diyor anlamadım 100 ve 140 sınır yurtdışında kalıyorum sizde nasıl 110 170 dedi doktorunuz anlamadım 🤔
Sevdhusna Yunusm123 bana da öyle dediler stres yapmayın diyabet uzmanı diyet öneriyor az az cabuk yersiniz insan ona da alisiyr geçici birşey uzulmek yok
Sevdhusna Yunusm123 alet var ilk önce çok korktum strs yaptım agliylrdum sinirden ama simdi dikkat ediyrm diyetle hallediym sabir
Sevdhusna Adysms5502 bende dondurma yiyorum arada muz yerli olanı te dedi arada yoğurt yaninda karpuz çok şekeli imiş
Sevdhusna goflak ben yuksek çıkınca yazmiyordum vallahi çünkü diyeti boyunca çıkıyor ,sabir diyorum geçici birşey sonuçta anniş