Asyaoguz hamilemommy bi tehlikeniz yoksa bence aşırıya kaçmamak şartıyla herşeyi yiyebilirsinz . Şahsen ben her şeyi yiyorum🤭☺
charlottececi Hazal_41 burucella acisindan tehlikeli istiyorsaniz arastirin :) yengem oyle burucella oldu inek sutunden kaynatmis olmasina ragmen 🙄
Fkurt hamilemommy ay bana herşey yasak gebelik öncesi sekerim vardı onu çok yeme dedi sonra tansiyonum yükseldi tuzluyu yasakladı paketli hazır gıdalar yasak çok şekerli meyveler yasak balıktan cıva olmayanini yiyorum et tavuk sebze ayva portakal bi bunları yiyorum😖
Seross hamilemommy bitki cayları asla içme söktürme ödem atma vs gibi şeyleri oldugundan asla önerilmez düşük için ve işlenmiş gıdalar salam gibi sürekli hamur pirç pilavı makarna değilde bulgur yiyebilirsin yağ sürüp veya kızartma yagına ekmek banma bebek yaglı dogmasın diye ve bal yiyosan fazla tüketme onda tehlike var meyve falan fazla yeme kendin de kilo almamak acısında dengeli beslen saglıklı yani tuz şeker gibi şeyler biraz uzagında olsun
Seross hamilemommy fazlasıyla dikkat et ilk zamanların ağır kaldırma her işini fazlasıyla dinlerek yap mutfak bitsin yarım saat 1 saat otur dinlen şimdi zaten dinlendin dinlendin normal dogum istiyosan son aylarında yürüyüş yapıcaksın zaten ondan kendini temizlik gibi şeylerle yorma bebekte yoruluyor sen yorulmasan bile benim 1 kere gittimde kendini baglamıştı bebek fazla iş yapmamdan kaynaklı dikkatli ol herşeyin fazlası zarar kendinden kilo almak istemiyorsan cünkü ayda 1 -1.5 kilo normal hafta alınması değil her yediginin daha azını ye corba vs gibi şeyleri daha az ye yani şuanda senden beslenmiyor zaten cok yenisin folik asit alıcaksın ve ilerde vitamin ilacı alıcaksın onlarda kilo aldırıcaktır zaten sana
Bozkurt48fh hamilemommy Midye kalanlar karides dikte gezinen balık yeme Az pişmiş yumurta salam sosis bitki çaylarindan ıhlamur zencefil kuşburnu içebilirsin diğerlerini önermiyor etlerin pişmiş olmasına dikkat et bana bunları söyledi
Fatmadumankorc Hazal_41 pastörize süt tüketmelisiniz yanlış bilgilendirilmişsiniz en sağlıklı süt pastörize olandır inekten yeni sağılmış kaynatılmış süt faydasız süttür.
Beggcm hamilemommy merhaba bende 8 haftalık hamileyim doktorum salam sosis sucuk ve bitki çayı içme dedi. Paketli gıdaları tercih etme dedi başka bir önerisi olmadı mutlaka haftada bir balık yememiz gerekiyor :)
Oznurkk Hafize27 önerilmiyor diye biliyorum. En azından bana verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Bende gebeliğin başında turşu yerdim her yiyişimin akşamında kanamam olurdu belki o da etki ediliyordu 😕
Oznurkk Hafize27 önerilmiyor diye biliyorum. En azından bana verdikleri kağıtta öyle yazıyordu . Bende gebeliğin başında turşu yerdim her yiyişimin akşamında kanamam olurdu belki o da etki ediliyordu 😕
Selindrellaa Hafsa13 faydalı olduğu da söyleniyor ama sen yine de yemeyi çok abartma canım 🌸 canın çekiyorsa 1 parça yiyebilirsin 🥰
Deletedmom_6 hamilemommy kahve,sucuk,salam,ananas,maydanoz,hurma,cips,çikolata( günde 1 olabilir ) balık her çeşidi yenmiyor Kısaca paketli gıdalar ama ben yiyorum 😒 çok yemek iyi değil dedi ama canın isterse ye demişti doktorum