Laleozkan_09 hamilemommy az pişmiş gıdalar, civa oranı yüksek olan balıklar , mayonez, asitli içecekler tüketmemekte fayda var.
Mltmsncn Doktorun bana verdiği beslenme programı, Hergün Et yada tavuk haftada 1 yada 2 balık. Yada kuru baklagiller dedi. Bir kase salata, bir kase meyve( bitanesi mutlaka elma olsun dedi, 2 tane ceviz 2 tane fındık 2 tane badem 2 bardak süt yada yoğurt
Ayselosman hamilemommy ben nacizane bildigim ve duydugum kadariyla maydanoz ve tere otu ananas ve nar rahim kasilmasina neden olurmus diye duymustum hicbirini kullanmiyorum bitki cayida hic tuketmirum cay cok acik ve limonlu demisti doktorum ve gunde iki bardagi gecmio kahve cok canim isterse gunde bir yada sutlu olarak tercih ediorum ayvayi cok yedim migdemi rahatlatiordu birde yeni birsey kesfettim beyaz pancar vardir bilirmisiniz haslayip yiyince kabizliga cok iyi geliormus denedim ve gercekten basarili umarim faydali olur sizede
Ayselosman Ayselosman birde bana salam sucuk sosis yeme dedi doktor ben el yapimi sucuk buldum iyice pisirip yiyom canim isteyonce ama sosis falan yemedim hic
charlottececi Gulsum_96 ben yedim gecen gun. Nerde yasiyosunuz bilmiyorum. Ankarada quick chinada super rock’n roll var icerigindeki her sey pismis tadi da guzel. Onu yiyebilirsiniz. Pismis diye gecen sushilerin aslinda cogunda sarip sadece disini pisiriyolar ona dikkat edin. Ben sordum bir tek dedigim sushi icerigi de ayri pisiriliyodu. Oyle tuketebilirsiniz ☺️
Rabiyaaaa hamilemommy şuan ben 8+6 haftalığım bana hiç birşey demedi bebek te gayet sağlıklı dedi kendi gününden 1 gün önde gidiyormuş üstelik
Refujjee Gebelik boyunca detox suları bitti çayları yasak ıhlamur nane limon ara sıra içilebilir . Hurma son ayda yemek lazım doğumu başlatabiliyor onun dılında asitli içecekler gazır gıdalar yenmemeli birde çok fazla karbonhidrat ağırlıklı beslenilmemeli
Juniorozen Bana da sağlıklı beslen akşam 6dan sonra yemek yeme dedi ama çalıştığım için mecbur yiyorum..Ama hazır dondurulmuş gıdaları felan midem kabul etmiyor midemi bulandırıyor..Hamilelik öncesine göre beslenme şeklim sağlıklı beslenmeye doğru gidiyor 🙈
Karenim123 Tubmavi yaaa öyle mi benim midem berbat bişey yiyemiyorum ama sadece ton balık ekmek sandviç iyi geliyordu ve yedim inşallah bebeğime bişey olmaz 🙏🏻 11 haftalık olduk
Tubmavi Karenim123 yani inşallah olmaz. Bilmeden neler yiyoruz allahım onları korusun. Önlem amaçlı Bu konularda uyarıyorlar ben de çok severim ama bi kere yedim iki ayda. Az oldu mu bir şey olma inşallah
Sevda-06Macit hamilemommy Canım bünyeye göre belki değişebilir ama ben 37+6 oluyorum biraz sonra yememden hiç kısmadım. Herşeyi yedim valla. Sadece nezle olduğumda ebem adaçayı içme dedi onu icmedim
Bendiyebiri Hazal_41 ya evet bunlar normal insanında yememesi gereken şeyler aslında ama bence o kadar kendimizi kasmamıza gerek yok. Canın hamburger istiyorsa ye paketli bişey istediyse ye yada kola istediyse iç tabi abartmadan bunları da 😋 ben yiyorum canımın istediğini zaten çok aşeren biri değilim 23+3 teyim 🥰
Annekuzusu_0 Bendiyebiri bende valla ne canım istediyse nefsimi doyuracak kadar yiyorum doktorumda hiçbişey yasaklamadı
TazeAnne06 Hazal_41 pastörize edilmiş ürünler kullanmalısın. Evet marketlerdeki paket sütler hazır yoğurtlar vb.
Gizemkocar Hazal_41 yenilebilen yeşilliklerin yasaklandigini hic duymadm görmedim bilmediginiz yemediginiz şeyler olmadigi surece boyle birsey olcagini sanmiyorm