Mom5444 AnnesiyimM53 ismin ne orada nokta koyarak üstte bırakalım illa göre olacaktır geçen bi arkadaş paylaşmıştı fotoğraf
AnnesiyimM53 iki_bal_annesi58 hangi doktora gitti biliyon mu cnm bana da önerir misin ismini falan bulabilir misin ve bebek şuan yürüyo mu
iki_bal_annesi58 AnnesiyimM53 yürüyor canim sağlıklı çok şükür 2 yaşında öğrenir sana yazarım Van da bir doktora gitmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam
iki_bal_annesi58 AnnesiyimM53 cümlemizden inşallah canım çok geçmiş olsun mesaj attım cevap yazdığı zaman sana yazarım yeniden
AnnesiyimM53 iki_bal_annesi58 bi de şey sorcam ne kadarlıkken getirdiler onu oraya ve özel mi doktor yoksa ?
iki_bal_annesi58 AnnesiyimM53 uzun zaman olduğu için unuttum canım özel mi değil mi bilmiyorum ama çok küçüktü yanlış hatırlamıyorsam 1 2 aylık gibi felandi net olarak konusuyum arkadaşımla yazarım hemen sana
Taze1anne AnnesiyimM53 hamileyken test yaptırmadınız mı? Burun kemiği ense kalınlığı, birde detaylı ultrasonda çıkıyor down sendromu olabilme ihtimali. Bence bebeğinizde öyle bir şey yok gibi görünüyor 🙏🏻
Anemoniasp AnnesiyimM53 Allah analı babalı büyütsün. Görselden pek anlayamayız ki bebeklerin hepsi birbirine benziyor. Genetik test yapmıyorlar mı?