Bfduam Anne88 merhabalar canım, çekildim, anestezili, hiç bir şey hissetmedim. Hiç korkma duymuyorsun bile.
Bfduam merveanberoglu bende çekildim, bana ilaç vermedi nedense. Anestezide sonra baş ağrısı oldu mu sende?
Ruya1106 betull_3004 Ay Ne güzel bende bu ay çekildim rahim filmi bir tüpüm kapaliymis açıldı. Şimdi 5 gün var reglime inşallah güzel haber alırım bende
Ruya1106 TubaDMR4 BeNİm DE ANestesİZiZ OLDU inanilma bir sanciydi ellerim titredi resmen başım döndü ama bir tüpüm kapaliymis senin de kaoalimiydi genelde kapalı olanalr ağrı cekiyormus
merveanberoglu Bfduam bide ağrı kesici verdi ağrın olursa iç dedi ama acıya dayanıklı olduğum içinmi bilmiyorum fazla ağrım olmadı bende içmedim hiç
merveanberoglu Bfduam canım normalde verilmesi gerekiyor çünkü enfeksiyon riski fazlalaşıyor filmden sonra. Zaten verdiği antibiyotik idrar yolu enfeksiyonu için oluyor kullanılmazsa enfeksiyon oluşuyor
Bfduam merveanberoglu bana vermedi canım, filmden sonraki adetinde kanaman fazla oldu mu? Bende öyle oldu.
merveanberoglu Bfduam hayır canım normal oldu sadece değişiklik koyu kahve kanamam oluyordu açık kırmızı oldu