iki_bal_annesi58 merveanberoglu ben hsg den sonra hamile kaldım adet bitiminde hsg çekindim yumurtlama gününü değerlendirdik adet gecikince test yaptım pozitif olduğunu gördüm suan 2 yas 9 aylık oldu kızım hsg den sonra gebelik şansı da artıyor Rabbım size ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah 🤲❤️
Anne88 Bfduam Canim bende adet olmayı bekliyorum geçen ay 19 unda oldum bakalım bu ay kaçında olcam o dan sorma adetin 5.gunu doktora gidicem
Burcucugum Anne88 ufak yapışıklıklar vardı açıldı dedi doktor, bir de rahim şekil bozukluğu çıktı uterus arcuatus ama gebelikte sorun olmadı çok şükür.
iki_bal_annesi58 TubaDMR4 doktora ben aneztezili olsa dedim o da bana dedi ki adet sancısı gibi bir sancı oluyor dedi tamam öyleyse dedim ilacı verdiği an kendimi kaybettim abartmıyorum çok zordu ama dediğiniz gibi hiç hissetmeyen de var keşke bizde o ağrıyı hissetmeseydik
Burcucugum iki_bal_annesi58 bende aynı şeyleri yaşadım, yani 10 ay oldu hala dün gibi hissediyorum, çok zordu, imkanı olan anestezili olması konusunda ısrarcı olsun. Benim doktor hafif bi ağrı dedi ama çok fenaydı
merveanberoglu TubaDMR4 ben korktum ya normalde acıya dayanıklıyım ama aşırı stres yaptım o an nasıl tepki vereceğimi bilemem diye anestezili olmuşum iyikide öyle yaptırmışım yoksa belkide bende dayanamazdım
Ruya1106 TubaDMR4 BeNİm DE ANestesİZiZ OLDU inanilma bir sanciydi ellerim titredi resmen başım döndü ama bir tüpüm kapaliymis senin de kaoalimiydi genelde kapalı olanalr ağrı cekiyormus
Bfduam merveanberoglu bende çekildim, bana ilaç vermedi nedense. Anestezide sonra baş ağrısı oldu mu sende?
iki_bal_annesi58 merveanberoglu ümidini kaybetme hersey Allah tan inşallah size de nasip eder pozitif düşünün
Kubos01 merveanberoglu geçmiş olsun öncelikle bende ekim ayında rahim filmi çekildim şok olduk tüplerim kapalı zar zor biri yarımyamak açılmış doktor ümitli değildi aşılamaya başlayacaktık ki süpriz oldu o ay hamile kaldım suan 9 haftalığız
iki_bal_annesi58 merveanberoglu hiç beklemedigin anda oluyor kafana takma içini ferah tut 3 ay boyunca her adet gecikmesinde test yaptım negatif çıktı hiç ümidimi kaybetmedim rahim filmi çekindim bir sorun çıkmadı doktor adet görürsen gel yanıma dedi ben adet olmayı beklerken günüm geçti test yaptım çıktı darısı başınıza inşallah moralinizi yüksek tutun
merveanberoglu iki_bal_annesi58 darısı bana olur inşallah yaa bende bekliyorum bakalım adet olcakmıyım
betull_3004 merveanberoglu inşallah 😊 Bfduam sorunuzu anlayamadim ben anestezisiz girdim ağrım islem sirasinda cok oldu sonrasinda hafif bir agrim vardi 3 4 saat kadar surdu