Bfduam TubaDMR4, @Burcucugum, @merveanberoglu, @Anne88 O ayki adetinizde kanamanız fazla olmuş muydu kızlar ve gelişme var mı?
merveanberoglu Bfduam hayır canım normal oldu sadece değişiklik koyu kahve kanamam oluyordu açık kırmızı oldu
merveanberoglu Bfduam bitti canım 9 gün oldu ama ilk deda dünle bugün pembemsi kahverengimsi akıntı geldi anlayamadım post açtım yumurtlama zamanın dediler
Anneoluyorumm06 merveanberoglu canım geçtiğimiz haziran 20 de çekildim temmuz sonunda hamileydim. tüplerini açtılarsa hamile kalma ihtimalin çok çok yüksektir.bu ay ve önümüzdeki 4 ayı mutlaka değerlendir. Rabbim kucağını doldursun 🌸🙏
merveanberoglu Anneoluyorumm06 ben ilaç başlayalım dedim ama doktorumda sizin dediğiniz şekilde söyledi olacak için rahat olsun 4-5 ay normal dene dedi
Bfduam Anneoluyorumm06 çekildikten sonra daha adet görmedin mi? Tüplerin açık mıymış? Hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden:)
merveanberoglu Bfduam gördüm canım 9 gün oldu biteli adetim şimdi diğer adetimi bekliyorum tüplerim kapalıymış açıldı
Anneoluyorumm06 Bfduam evet tüplerim açıkmış ben adet beklerken 1 gün gecikmeyle hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallah
Meleka1 İlk gebeliğimde evet kaldım hemde o ay çünkü doktorum kalabilirsin demişti nitekimde öyle oldu ama kimyasal gebelik oldu yani adetle birlikte düşük yaptım. merveanberoglu