Handan_65 Tugce_64 Benım kızımın adı şira olacak sirius yıldızı diye gecıyor gökteki en buyuk parlak yıldız ve ayet inmiş ve ennenehu rabbi şira Deki şiranın rabbidir odur .🥰🥰🥰🥰
Gaye001 Ben miray koyacam kızım olursa Eliz➡️Güzel zarif güçlü kadın demek Arven ▶️Savaşçı mücadeleci Asel▶️Cennette akan bal ırmağı Aren ▶️Çöldeki en parlak kum tanesi Miray▶️Ay gibi ışık saçan
Melek1111 Gaye001 asel Arapçada bal demektir.Cennete de olur dünya da da .Bildiğiniz bal yani .Bizim insanımız herşeyin başına ‘CENNETTEKİ ‘ ekini koymayı çok seviyor
iki_melek_annesi Tugce_64 Kızım 12 yaşında adı Ecrin, fıdığımda 21 haftalık adı Defne olacak inşallah
cansuyavasci Nehir ya da Duru düşünüyoruz bizde doğuma çok az kaldı ama hala ikisinden birini seçemedik
Afynl_03 Asel ada, alyadua, Alya duru, eliznare, mislina, aysima, elizan, mislina, bunlar benm kızıma düşünüp kararsız kaldığım isimler
ozge07070 Tugce_64 bende kızımın adını belinay koyucam inşallah hem peygamber çiçeği demek hemde gölün üzerine yansıyan ay ışığı ❤️
Ceydaa61 ozge07070 bu isim bilinen aksine konulmaması gereken isimlerdenmiş. İsterseniz siz yine de bir araştırın. Nihat Hatipoğlu’ndan dinlemiştim. Belinay konulmaması gerekiyormuş
Ceyduygu busrakoylu Önemli olan Kuran’da geçmesi değilmiş anlamının güzel olmasıymış. Bende Kuran’da geçen isim koymak için araştırıyordum ilahiyatçı kuzenim söyledi :)
busrakoylu Ceyduygu vallahi aklım karıştı canım içim de çok ısınmıştı Lina ismine şimdi vazgeçersem de dımdızlak kalırım isim yok çünkü beğenmiyorum🤭 ama eğer öyleyse hiç vazgeçmem anlamı da güzel🌸 teşekkür ederim😇
Happyy_ Ceyduygu önemli olan kumanda geçmesi değil cümlesi bna yanlış geldi nedense yanlış anlamayın beni lütfen 🙏 Tv’de hocadan dinledim Kuran’da geçen isim önemli ama güzel anlamlıysa tabi Kuran’da kötü anlamı taşıyan isimleri bile kullanıyorlar bu yanlış dedi , ama ismi koymadan önce Kuran’daki anlamına. Bakın dedi 🙏