Gubse82 cnm epidural sezaryan olcaksan şöyle oluyor...
1.bebek ilk 5 dak içinde doğuyor görüyosun sonra doktor sen fazla heycanlıysan yada tansiyon nefesim daralıyo gibi düşünüyosan sana sedasyon yapıyolar yani sersemletici sonra uyuyosun dikişlerin bitine kadar...
2-amelyatta cıplak oluyosun üstünde örtü oluyoya o örtülü sekılde odaya alıyolar...odaya kimseyi sokmazlar ama içim rahat olsun bunlara güvenmem diyosan hemşirelere hasta bakıcılara tembihle odaya kimseyi sokmasınlar...
3-epidural oldugu için benim uyuşuktu belden aşağısı bacaklarımı dikişleri hiçbişiyi hissetmedim...pijama takımı giydirmişlerdi... benim dogum takımımda ikiside vardı gecelik ve pijama...
4-benim kanamam olmuştu o bembeyaz dantelli canım doğum takımım batmıştı...:) bide beyaz renk al diyolar işte renk batıllıgı varya ben beyaz almama ragmen oglum yogun bakımda yattı şimdi siyah takım aldım 😂
5-sen hem gecelik hem pijama takımı al hatta yedekte al bide hastaneden çıkarken giyceğin kıyafetide al
6-sondayı narkozdan yada epiduralden sonra taktır...
7- 40 gün boyunca çengelli iğne tak giydiğin kıyafetin üstüne sol yada sağ gögsün üstüne...lohusasın kötü rüya görmeni ve korkularını engellicek... banada dua edersin belki 😂😂