Gubse82 Canım pazar günü spinal sezaryenle anne olmuş biri olarak cevaplayayım 🤗
Kızımı 10 dakikada falan çıkarttılar giydirip odaya çıkarmaları da 5 dakika falandı sanırım ve benimde ondan 15 dakika sonra odaya çıkarttılar yani toplam yarım saat sürdü annemler bile şaşırdı 😂
Çıplak odaya çıkartıyorlar üstünde sadece çarşaf oluyor zaten kanamanı sürekli takip ettikleri için altını yürüyüş yaptıracakları zamana kadar giydirmiyorlar oraya gazlı bez ve alt değiştirme bezi gibi bir şey koyuyorlar ki kan aktığında oraya akıyor her kanama kontrolünde onuda değiştiriyorlar
Canım zaten seni ilk yürütecekleri zaman altını giydiriyorlar iç çamaşırı giymeni inan tavsiye etmem depend almıştım bende ve hala onu kullanıyorum inanılmaz kolaylık ve daha rahat çünkü kanaman başlarda çok oluyor birde fark etmeden geliyor o yüzden depend kesinlikle tavsiyemdir 👍🏻
Ben dize kadar gecelik ve altına pijama altı giydim ama tesettürlü olduğum ve yürüyüş yapacağım için pijama altı giydim bence pijama altı olmasa daha rahat gibi ben pijama altımın lastik yerini kestim sıkıyor diye
Belki emzirme yastığı alabilirdim yanıma ama onuda başka yastık koydum kolumun altına öyle yaptım canım. Yelek almayı unutmuştum bize sürpriz oldu geleceği gün ama sen unutma canım çok terliyorsun ve yelek üşütmeni engelliyor çünkü ameliyathanede biraz soğuktu omuzların da açıkta kalınca üşütme ihtimalin olabiliyor dikkat et derim 👍🏻
Başka merak ettiğin bir şey varsa cevaplayabilirim canım hazır hepsi aklımdayken yazarım 🤗