Humeyrakrtl64 OOzge25 gözunuz aydinn bnde 37 haftaligim bisey yok daha nisandan ónce akintiniz artmismiydi acaba
OOzge25 Humeyrakrtl64 teşekkür ederim ❤️ çok dikkat etmedim aslında. Başından beri akıntım hep oluyordu
OOzge25 Busenr acıma değil de değişik rahatsız edici bir his oluyor. Ama kesinlikle korkulacak bir şey değil 😇
Busenr OOzge25 kız bide benimki erkek doktor çok utanıom ya off acıyı mı düşüneyim utancımı bilemedim 😅
OOzge25 kubraonder kesinlikle hayır. Sadece rahatsız edici bi his oluyor. Kendinizi sakın kasmayın zaten bi kaç saniyelik bir olay :)
OOzge25 Busenr ahahah benim ilk doktorumda erkek doktordu. Hastaneden ayrıldı. Bayan doktora geçtim bende. Ama gerçekten utanmayın karanlık ortam. Doğumu da erkek doktor yaptıracak o zaman :) öyle düşünün :)
Didemmmmm OOzge25 ben çatı muayenesi oldum eve geldim çok hafif kahverengi lekelenmem oldu geçti bir daha olmadı. Nişan değildir diye düşünüyorum doktoruma sordum çatı muayenesinden sonra normal dedi
OOzge25 Didemmmmm evet o lekelenme normal. Bana da doktorum azalarak geçecek dedi. Ama bugün gelen akıntı değildi
OOzge25 kubraonder evet canım hamileliğimin 7.haftasında Demir hayat iki can hamilelik sigortası yaptırdım
OOzge25 Deryaerbil hayır çok basit ve saniyelik bir işlem 😇 kendinizi kasmayın derin bir nefes alın. Sadece rahatsızlık hissi veriyo o kadarcık. Doktor parmağını çektiği an o his de gidiyor zaten 🐣
Didemmmmm OOzge25 anladım canım Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Busenr OOzge25 kız doğumdan utanmam can acıma telaşıma falan bide kalabalık ortam 😂ama öbür türlü abooowww düşünemiorm bile 😅
kubraonder OOzge25 ben 34+ 5 oldum da doğumu da karşılıyorlar mı baktım da çok avantajlı oluyor öyle olunca çok mantıklı geldi bir şartı var mı acaba
OOzge25 kubraonder evet canım karşılıyor. 8 muayene, tahliller, 2 defa psikolojik muayene, 2 defa fizik tedavi, 2 defa diyetisyen muayenesi, online doktor görüşmesi ve doğum. Bunların hepsini karşılıyor.
OOzge25 Busenr yok yok çok rahat ya cidden 😂 gebelik öncesi de erkek doktora muayeneye gidiyodum smear testi için falan. Adamlar alışmış sen de alış bişey olmaz 😂