OOzge25 Busenr yok yok çok rahat ya cidden 😂 gebelik öncesi de erkek doktora muayeneye gidiyodum smear testi için falan. Adamlar alışmış sen de alış bişey olmaz 😂
kubraonder OOzge25 yarın bi arayıp bilgi alayım canım çok sağol 🙏 inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebişini rabbim hayırlı bir ömür versin ona sana da çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🥰
Serra12 OOzge25 çatı muayene sinden sonra normal muayneden dolayı nişan olmuyor o .bende kızımda her çatı muayneden sonra lekelenmem oldu . 42haftada doğum yaptım😥
OOzge25 Serra12 yalnız benim dediğim lekelenme değil. Dünden beri benim de lekelenmem vardı zaten. Şu an fotoğrafını atmak istemiyorum nişanın
kubraaaaaa13 Serra12 42. Haftada nasıl Doğum yaptınız acaba ? Normal mi sezeryan mi bende 41+6 olucam yarın bugün yatışım yapılacaktı yarına erteledik hala sancım suyum gelmedi
Didemmmmm OOzge25 anladım canım Rabbim hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
OOzge25 kubraonder canım çok çok çok teşekkür ederim ❤️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kolay doğumlarla 🤲🏻🤲🏻 ama inşallah son haftalarda da o sigortayı yapıyorlardır.
tugbaacng OOzge25 nişan geldikten ne süre sonra doğum başlıyor, çok önceden gelebiliyor mu yoksa hemen doğum öncesi mi geliyor
OOzge25 tugbaacng bende tam bilmiyorum ki. Post açan arkadaşlardan nişanı gelip 1-2 hafta sonra doğum yapan da var, 1 gün sonra doğum yapan da var 🤔
demetemre OOzge25 benim de bugün çatı muayenem.vardi. açık kahverengi lekelenme Lee oldu 3-4 kere. Ama Nisan gibi değil heralde bilemedim. Ah ben de mi heyecanlansam yaaaaaaa ayyyyyyyy
OOzge25 demetemre lekelenmeyle nişan baya ayırt edilebilir oluyor zaten. Geldiğinde anlarsınız mutlaka 🤗
Serra12 kubraaaaaa13 normal canım hiç bişey gelmedi bendede sunş sancı ile yaptım bundan 8 yıl önce.ama şimdi doktorum okadar bekletmem ben dedi
26092020 OOzge25 Merhaba,benim de şeffaf nişanım geldi daha önce şeffaf nişan gelmesi olan var mı acaba ?