bukbuk_bjk Ayssnnn Bursa Doktorumuz Senem Alkan Akalın çok tatlı ve pozitif bir doktor iyi ki yollarımız kesişmiş🙏
demetemre Ayssnnn Kayseri, Memorial, ülkü Aksoy’a gidiyorum. Ülkü hocam candır , naif sesi, tatlı tatlı konuşması, motivasyon konuşması , bilgisi, vs herşeyiyle çok iyi bir doktor. Her gittiğimde renkli ultrason fotoğrafını veriyor ❤️
OznrBlge Ozgrrr muayne ücreti ve doğum ücretiyle alakalı bilginiz var mı peki bende düşünüyorum da henüz gitmedim
Ceyhansu @Serdem304 Canım kurum indirimi var bizim 135 muayene Doğum da 2000 sanırım tam bilmiyorum Doğum ne kadar kurum indirimi olmaz ise 175 tl dr
Secil_0614 Nevşehirde yaşayan yok sanırım şuan özel versa hastanesine gidiyorum ramazan beye memnunum şuanlık
ravzakck91 Secil_0614 sezen hanıma gidiyorum bende memnunum fiyatlara zam gelmiş dogum ücreti ne kadar sormadım
Kubraatess Aysezey bende mecburen konyada yaşamak zorundayım 🤦🏻♀️ Doğumum burada olacak medovada fuat demire gidiyorum
Nazli_ayar Sermec27 muayene ücreti ve doğum fiyatı ne kadar acaba. Gerçi zamlanmis olabilir ama olsun 😁
1mercimek_annesi uzlet iyi mi peki ben buharaya gidiyirum Hümeyra hanıma şehir hastanesinde nasıl sıra buldunuz
Nazli_ayar Samsun Büyük Anadolu Meydan Hastanesi Esra Nur Özgür. Henüz doğum yapmadım ama memnunum doktorumdan ☺️
Efe55 Nazli_ayar bende samsundayım muaynee ucretınız ne kdar acaba. Ve dogum fıyatı hakkında bılgınız var mı