duyguacr Bende Ankara’da etlik Lokman hekim Hastanesi’ne gidiyorum Hatice Çelik hocaya çok çok memnunum
NehirBade duyguacr Merhaba bende etlikte oturuyorum doktor arıyorum memnun musunuz ? Birde doğum paketi mi aldınız
Selindrellaa Ayssnnn Mersin Akademi hastanesi aynı zamanda da riskli gebelik uzmanı Zeki Mesten’e gidiyorum çok memnunum 🙏🥰
Dunyammf Selindrellaa bende City hospitil dilek gülere gidiyordum fakat sorun yaşadım değiştircem akademide Ahmet Kaan koca hocayı çok önerdiler duydun mu onu canım 🙏
Nisa_42 Aysezey Medovada Güler Hanıma gittinizmi ? Çok ilgili birisi kendisi :) devlet hastanesi olarakta şehir hastanesinde nur gözde kulhan var oda çok iyi
Yagmurkaragz @"Ozg Ozgrrr r"#p19025701 ben 2. Oğlumu cazip beyde yapmıştım o sırada özel adana hast. çok ilgili alakalı ve güler yüzlü bı Dr kesinlikle tavsiyemdir
Nese79 _Hayalim- ilk gebeliğimde Bağcılar Safa hastanesindeydi şuan kızım 11 yaşında 🙂 Muhteşem bir doktordur
332817 Ayssnnn Yalova, Özel Aktif hastanesi, Tuba Memur 😍😍çooook çokkk memnunum 1 yıldır yeni geldi yalovaya. Çok sempatik yanında çok rahatım
Cicismama Ayssnnn İzmirde Doç. Dr Barış Büke O birsey diyorsa yada yapıyorsa asla soru işareti kalmaz kafamda, güvenim sonsuz 👏
fatma9 Aydın merkez kesinlikle her doktor kendi alanında iyidir ama (Tolga Atakul) bir başka mükemmel bir doktor.🙏🏻
Laleozkan_09 fatma9 Aydın’daki kadın doğum hastanesi nasıl sizce. Nasip olursa orada yapmayı düşünüyorum
Gamzekesererdem fatma9 Aydın Söke’de oturuyorum ama Aydın merkezde medinovaya gidiyorum Özgür Arısoy çok iyi bı doktor tavsiyesi ederim.