Nazli_ayar Sermec27 muayene ücreti ve doğum fiyatı ne kadar acaba. Gerçi zamlanmis olabilir ama olsun 😁
Sermec27 Nazli_ayar 5 bucuk ay önce 4000 e yaptım doğumu 5000 oldu diye duydum ben gittiğim zaman muayene ücreti 185 ti en az 200 250 arası olmuştur bence 🥰
Nazli_ayar Sermec27 Hmm. Teşekkür ederim. Fiyatlar büyük Anadolu meydan hastanesiyle hemen hemen aynı. ☺️☺️
Lavantakokusu Kastamonu Anadolu Hastanesi Nurullah Şahin. Henüz doğum yapmadım ama genel olarak memnunum
bumblebee Lavantakokusu benim de doktorum. Birkaç yıldır kendisine giderim. Tavrını ve sakinliğini çok seviyorum.
marbling10 Ayssnnn ### Ben de NİĞDE için yazayım. Özellikle devletten (üniversite hastanesi) yazıyorum, KADDAFİ ÖZÇELİK ve BİLGE PINAR KESKİNSOY
Sdadmrbas Brgl34 ahah ben ben ;) okudum durdum yorumları rizeden kim var acaba diye. Hangi doktora gidiyorsun canım
ayse-huseyin16 Mubahkorkmaz bizde megapark hastanesi Kahramanmaraş Semih yancara gidiyoruz ama sanki ben pek memnun değilim daha önce denediniz mi
yasemiinorhn Ayssnnn Kayseri System Hastanesi Dr Hümeyra Öztürk 😍 çok memnunum ilgisi alakası oldukça yüksek. 🙏🏻🥰
Ceyhansu Esravera evet çok övdüler buraya Yen’i gelmiştik o yüzden bu dr çok övünce gittim memnun kaldım şükür
bumblebee Umudayolculuk36 Aslım hanım benim yaşadığım ildeydi eskiden. Devlet hastanesindeydi. Gerçekten çok iyi bir doktordur.
Sarayhelvasi Greyfurt peki nasıl randevu alıyoruz? Doğuma da aynı hoca girebiliyor mu? Havettepenin sistemini tam bilmiyorum ücreti nasıl oluyor?
Lavantakokusu bumblebee aynen bende öyle 8 aydır ona gidiyorum yakında doğumumu yapacak, sakin ve rahatlatıyor insanı ☺️ Doğum vs yaptınız mı nasıldır o konuda?