blueberyy00 Allahım razı olsun canım benim evet çeken bilir bu acıyı . Dün gece ağlıyordum eşim uyandı sakinleştirici vurdurmaya götürcem yeter artık dedi zaten . Anne yüreği gibi hiç bişey olmuyor . Ölmüş olsada ruhu bizimle onu biliyorum . Kaybetmiş olabiliriz ama biz meleğimizin annesiyiz sadece yanımızda değiller ❤️ Bugün daha olumlu düşünmeye calısıyorum . Eşimle birbirimizin kıymetini anladık . 2,5 aylık evliyiz daha evlendiğimizi anlamadan bebeği öğrenmiştik ne yapacağımızı bilmiyorduk . Aynı evi paylaşmak bile nasıl onu bilmeyip tartışıyorduk eşime kızıyordum sen özel hastane bulmuyorsun sen bakmıyorsun beni anlamıyorsun kötüyüm diyordum . Rabbim bizden bebeğimizi aldı biz birbirimizin kıymetini anladık . Bebeğim alınırken tek düşündüğüm canımın acısıydı , aldılar acımı bi kenara bırakıp eşim gelsin diyebildim . Rabbim eşinde hayırlısını versin evladında . Rabbim bizi böyle sınadı . Dünyanın yalan olduğunu isyan etmemek gerektiğini bir kez daha gösterdi . Dicek çok söz var ama rabbim büyük kuzum 🤲🏻 Allahım kızının acısını göstermesin 🤲🏻 Diğer bebeklerinin ruhu onu korusun her zaman 🤲🏻