Emirinannesiiiii canım ben randevumu aldım randevu gelene kadar bebeğimi kaybettim . Acilde kürtaj oldum . Kürtajda devlet hastaneleri uyuşturuyormuş ama orda uyuşturmadılar ve hiç bise demediler . Neyse ddim … randevu günüm geldi gittim grev var ddiler . Söylüyorum ki ben randevuyu bebek varken aldım gelene kadar bebeğim öldü , bir ne yapmam gerektiğini söyledin , söylemediler . Bir daha randevu aldım . Tekrar belirttim sıra verdiler tekrar sordum gecen haftada grev var dediler iptal oldu randevum şimdide sıra bekliyorum die , başta söyleseniz öncelik tanıyorduk dediler . Neyse ddim içerden bi doktora soruyum sıramı ona göre bekleyim ddim . Girdim ben kürtaj oldum ne cinsellik konusu ne başka bişey hiç bise söylenmedi bana 10 gün oldu olalı sıramı bekleyim mi dedim . Hayır bebeğin patoloji sonucu çıkınca gel dedi . Bebek patolojiye gitmiş ondan bile haberim yok . Kürtaj olurken tamam iyi davrandılar , özellikle acilde güvenlik bayan üzüldü bebeğimin kalbi durdu die . Acildekiler hemen seferber oldu sağolsunlar çok ilgilendiler kürtajda da bi kız elimi tuttu acını bana ver üzülme felan tarzı konustu eşimi bile doğumhaneye soktu ama önemli olan sonunda doktorun bana şu zamana kadar cinsellik olmaması gerek banyo şu zaman olması gerek ve kontrole gelin demesi gerek . Bana hiç bise demeden sandalyede bıraktı gittiler . Alt tarafım komple açık eşim geldide sedyeye koydu beni. Ama söyle baktığımızda baskada hastane yok . Bebeğin öldüğünü kadın doğum söyledi , şehitkamile gittim gayet sağlıklı dedi doktor halbuki 8 gün olmuş bebek öleli ve kalbide atıyor dedi . Valla kızlar nie özele gidiyor anladım