blueberyy00 canım benim sen daha büyük acı yaşamışsın rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻 Benimde ptesi ve carsamba farklı hastanelerde randevum vardı . Halsizlik sıcak basmam vardı cengiz gökçeğe gittim 2 kişi baktı bebek 9 değil 8 duruyor kalbi atmıyor ddi . Yatıracaktı kabul etmedim bebeğide aldırmadım cıktım . Bi kaç hastaneye daha görünüyüm ddm şehitkamil hastanesine gittim orda doktora bise demedim baktırdım halsizim ddim ordada , bebekte bise yok kalbide atıyor ddi bende ddm iyi psikolojim bozuldu biseyi var die ddm . Kiraz kadar bebeğin ne kalbi olurda ne bekliyorsun dedi psikolojin bozuksa psikiyatriye git ddi azarladı şerefsiz kadın . Eve geldik bnim içimde kuşku vardı sabah özele gittik kemal bayındıra , kalbi atmıyordu . Üniversiteye gittik bebeğimin kalbi gecen hafta durmuş dedim . 3-4 ultrasyon cihazına soktular kan idrar aldılar bebeğin kalbi calısmıyor dedi en son alttan muayene ettiler ve kürtaj dedi . Maalesef öylece aldırdım . Uyuşturma olmadığı için canım çok yandı ama bi bayan personel sağolsun yanımdaydı acırsa elimi sık ddi o bana teselli verdi ağrımı bi nebze azalttı 🤲🏻