Hennagranfx limon iyidir eritmez oyle bisey yok ama kan akisini hizlandirir buda dusege sebep olabilir o yuzden fazla yememeni tavsiye ederim herseyi fazlasi zarar degil midir zaten

blueberyy00 hadi hayırlısı olsun hakkında insallah rabbim herkesin gönlüne göre versin cnm saglikla alalım kucaklarımıza insallah 🙏🏻❤️

Gulbeyaz_yesilyurt kız ben eritir mi diye onun sözünü yaZarken eklemeyi de unutmuşum akıl kalmadı Kİ surekli de reklam giriyor yazdiklarimi tekrar yazınca arada kaynamış. Asitli olduğu icin limon dusuge de neden oluyor dedi ben onu araştırdım netten dogru olma ihtimali var mi diye aslinda sorum oydu ben diger sozunu komiklik acisindan yazacaktım gülüyorum her seferinde duyduğumda cunku. evet bu aralar alınganlık çok hat safhada herseye ağlıyorum. Önerilerin içinde tskr ederim cnm Allah razı olsun sağol❤️

Oznurack1 hamilelikten bir ay önce başlamıştım 5 mg hala da devam ediyorum daha doktordan randevu alamadım kadın doğuma gidemedim covid olunca

Asena17 Allahim korusun aynen bende günde bir yiyorum ekstra birde su içerken icine katıyorum ins bisey olmaz herkesin bünyesi farklı cunku Allahim esirgesin

mrvevcil aynen ya valla icim sisti . Gerci ben eksik yazmışım limonda asit çok olduğu icin düşürür diyordu sorum buydu normalde . Çok reklam girip yazdıklarım silinince eksik yazmışım sonradan yazdığımı

kivirciginannesi amannn herkese anlatmaktan dilimde tüy bitti kizzzz buraya surekli reklam giriyor yazarken eksik yazmışım değiştiremiyorum da eritir kelimesine demedim onu limon da asit var düşürür dediğini soracaktım ilkinde yazdım reklam girip sayfa uçunca baştan yazdım ikincide de unutmuşum iste dalgınlık yoksa bende biliyorum eritmeyecegini düşürür mü diye sordum ben aslinda

dilara_cinar99 tovbe estagfurullah 😄😄 içmez olur muyum kizzzz düzenli her öğün ozon suyu tuz ruhu deterjan içmeden yapamıyorum 😄 bisey olmadı çok şükür ama gel gelelim limon dusuk yaptırır dediğine takıldım iste asit olduğu icin icinde ,düşürür dio çok bilmis kaynana . benim sorum de buydu aslinda eksik yazmışım🤦🏼‍♀️😄

Hennagranfx öncelikle hayırlı olsun canım valla hayatımda böyle bişey duymadım yani kusura bakma ama çok saçma bişey bu ya çocuk nasıl erisin o zaman midemizinde limon yedikçe erimesi gerekiyordu.İnanma canım böyle şeylere

GizemAras tskr ederim cnm bnm Allah razı olsun 🙏🏻❤️haklısın erir kelimesine inandığım icin sormadım da eksik yazmışım orda reklam girip yeniden yazdığım icin. Dusuk yaparsın asit var limonda demisti bide o yuzden korktum düşürür mü cidden duyan oldu mu diye sordum :)

Hennagranfx canım benim başlığı gördüğüm an aha dedim kaynanası demiştir kesin😂 yani akıl mantık ili mi olabilir mi yediğin mideye gidiyor bebek nerde rahimde yediğimiz bebeğe gidiyosa su içmeyelim boğulur maazallah. Çok sağlıklı olmayabilir tuzlayıp yemek tansiton açısından ama bebeği eritmek falam ne saçma sıcak da içmeyelim bebek yanmasın sende öle cevap ver kaynanana yalnız bak bu kaynanan herşeye çok karışır haneri olsun şimdiden kes sen önünü anne ben doktora sordum ya da internette araştırıyorum öyle şey hiç olur mu falan de yoksa tepene çıkar. Bende emzirme döneminde ilk günler göğsüm çok ağrıyor diye sıcak havlu koyuyodum üstüne rahatlatıyor diye sütün peynir olur ekşir falan diyodu kayınvalidem kitapta yazıyo bişey olmaz alakası yok falan diyip geçiştirmiştim .

EsengulC EsengulC valla çok haklısın aseriyon mu diye herseyi soruyor sonra da kekik yeme nane yeme beni dinle bak kızım düşürür cocugu fln dio kek ikle nane niye düşürsün Kİ dedim sen beni dinleeeeee bak eskiler bilir ne diyorsa eskiler doğrudur bisey biliyoz ki diyoz dio🤦🏼‍♀️ Ayy ona kalırsa yanlışları bile dogru bas edilmiyor onunla hic cidden bazen He tmm deyip geçmek gerekiyor ama bende inat biriyim dogru neyse onu savunurum niye eritsin ne kdr komik fln dedim düşürür kızım sen beni dinle asit var onda diyo eritir dediğine takmadım da düşürür deyince bi insan doğruluk payı var mi diye araştırası geliyor baktım bisey yazmıyor 😄 ciddi ciddi gülüyorum ya ama herseye karışıyor dedigin gibi oyle biri bazen sinirleniyorum o kdr çok karışıyor ve oğlunu da dolduruyor Kİ görmen lazım sanki bizim aklımız yok. Gerci oglu inanıyor hemen salak bak ona da sinirlendim simdi düşününce bi 🤭😄

Hennagranfx ay ne kadar benxiyor durumlarımız biizm de aynen tarif ettiğin gbi bi akıl onda bi zeka onda biz saf salağız sanıyor gelmişim 30yaşıma öğretmenim bi de ama gelin olunca işte farketmiyo profesör de olsan farketmiyo

EsengulC ahhh bnm ablam da hem öğretmen hem veterinerlik okuyor yaşınızda aynı yoksa sen benim ablam misin😄😄 ve kaynanalarimz aynı kişi ablamla:) bn daha yeni hamileyim ilkim olacak bebegm nasipse ama ablamın bebeklerine çok karışırdı oda oyle mülayim biridir ki asla doğrusunu bildigi halde kırılmasın diye He anne tmm anne olur anne derdi bende gicik olurdum kadına ya ayar ver şuna konuşturma niye o biliyor gibi yapıyorsun doğrusunu söyle derdim aman boşver ya yaşlı kırılmasın ben kendi bildiğimi yapıyorum ztn derdi. Büyük mü konuştum nolduysa basıma geldi aynı kişi ama ben biraz cirkefim sessiz kalamıyorum doğruyu bildiğim şeyler de ama hala ısrar ediyor yapacaksın da yapasın illa dediğini 🤦🏼‍♀️ Allah’ım yardımcımız olsun ozaman ne deyim yaaa