ikibebekannesi35 ya her dedikleri doğru olmuyor elbette ama bazı tecrübelerine doktorlar bile mesela bilimde yeri yok deyip yada birsey söyleyip ellerinden yapabilecekleri birsey gelmezken eski yöntem uygulamalarıyla cidden ise yarar yardımlar yaptıklarına şahit oldum her sözleri olmasa da bazen dinlemekte yarar var. O yastığın altına bıçak koy yada doğum yapınca erkek ceketi as basına kırmızı bağla fln lohusalar icin cnm hani doğum yapınca yanına karabasan vs çok gelirmiş gelmemesi için. Onlara katılıyorum uygularım da ben seni bilmem ama :)

blueberyy00 bence on üç on dörtte falan oluyordur yanılma. Tabi ileriki haftalarda da olabilir ama oranı düşüktür bence 😊 benim kız da 18 de gösterdi😂😂

blueberyy00 ilk gebelik degil ozaman senin ki kız istediğine göre :) bu arada rabbim sağlıklı eli ayağı düz hayırlı evlatlar versin insallah ne verirse hayırlısını versin

Hennagranfx Duşumu alır abdestimi alırım duamı ederim yatarım karabasana falan inanmam bu tarz şeyleri yapmam şükür süperde lohusalık yaşadım ama tabi inanada sonuna kadar saygı duyarım her zaman ☺️

Hennagranfx yok ondan değil ilk. Gebelik asla cinsiyet ayirmiyorum oğlum olursa da başımla gözüm üstüne ayy aklımın ucundan bile geçemez ayrım yapmak alışveriş yaptım ya kız eşyası hepsi haliyle detaylıda cinsiyet degisenleri çok duyuyorum ya burda ondan yani korkmuyor değilim değişirse diye dedim değişirse de canı saolsun yavrumun sağlıkla gelsin de şimdi bu şüphe var işte magnet felan sparis edecektim sonra dedim bir detayliya gireyim de kesin derse ona göre yapayım değişirse de ona göre yaparım 🤭🤭

Hennagranfx yaaa ahahahah 🤣🤣 şaka mı buuu eritmez korkmayın hatta limonun faydası da olur bende cok yedim 🤣

Hennagranfx tövbe estağfurullah daha neler duyacağız acaba 🤦🏻‍♀️ doktorum mide bulantim yuzunden su icemedigim için limonlu su olarak ic demisti bayaa ictim benim kız erimedi beşiğinde uyuyor 😁

blueberyy00 aynen cnm dedigin gibi kız denilip kiyafetlerini ona gore aldıysan sende haklısın tabi ki rabbim hepimize de hayırlısıyla kazasız belasız eli ayağı düz sağlıklı bir şekilde yavrularimizi kucaklarımıza almayi nasip etsin insallah .. birde cok merak ediyorum bu yıl kime sorsam hepsinin erkek çocuğu olacak yeni öğrenenler arasında yaaa bu yıl erkek yılı demekki gerci rabbim bilir de. Peki kac aylıktı senin onu da merak ettim söylemiş miydin unuttum ama Bu sana ikinci cevap yazısım bu şekilde uzunca ay surekli yazarken reklam giriyor yazdıklarım siliniyor strese girdim Buda gitmeden yollayim bariii 😄😄

Hennagranfx Allah aşkina inanmayın ya boyle sacma sapan seylere kayinvalidenize diyin ki doktorlar.ne bilir diyor ya hastalikta doktora gitmesin o zaman hatya doktor ne bilir ya sizi o dogurttursun cok komik seyler bunu da sormaniz cok.sacma olur mu oyle sey bir kere oyle birsey olsa doktor sunu yeme bunu yeme derken limon tuketme der inanmayinnnnnn siz tamam diyin gecinnnn

Nelmali 😄😄 dedigi yanlış da olsa savunur kendisi . Erimesi konusunda inanarak sormadım ztn de dusuk yaparsın dediğine biraz takıldım dogruluk payı olabilir mi diye araştırdım netten limonu faydası bile varmış gerci fazla olmamak şartıyla :)

Annenaz bende öyle düşünüyorum hatta doktor Da dedi genelde yanılma çok çok düşük ihtimal diye

Gulbeyaz_yesilyurt kız ne celalleniyon doktor falan misin sen hasbinallahhhh bu soruyu sorman bile saçma ne demek ???? ben erimesi konusunda inanıp sormadım Kİ o konuda bende gülüyorum her dediğinde. Tabiri yanlış ama limonda asit var düşürür daha yeni tutunamaz dedigi icin sordum bu soruyu duyan oldu mu boyle şeyleri daha önce diye doğruluk payı var mi asitli olduğu icin dusuge sebep olur mu diye sordum bak ztn covid geçiriyorum hemde yeni hamileyim bana atarli konusma cidden suan alinganligimda üzerimde beni lincleyin diye yazmadım . İnandim da demedim ben dusuk sebebini sordum dogru mu diye

Hennagranfx şeker yiyelim de tatlı olsun ahaha komikmiş ama duymuştum, sen bakma onlara c vitamini deposu kilo sorunun yoksa tüket varsa dükkatli az yada hiç tüketmemeni tavsiye ederim. Şekeri yükseltiyor çünkü

Bebiscann erimesi saçma aynen ama bugünde dusuk yaparsın limon asitli deyince doğruluk payı var mi merak ettim açıkçası dusuge sebebiyet veriyor mu diye

Hennagranfx günde 2tane yiyordum . Doktoruma sordum afiyet olsun hiçbir şey olmaz dedi . Şimdi 20haftaligiz . Erimedi büyüdü 🙈

Hennagranfx inanır mısın aynı şeyi geçen kayınvalidem de bana dedi ve şaşırdım çocuk erir mi yaa Allahım yarabbim çok biliyolar onlar, bende limonu çok seviyorum yiyorum, devam et yemeye ama tabi çok abartmadan, zayıflattığını duydum da eridiğini de ilk kez bizim kaynanalardan duydum

miranbeyinmothersi normalde meyve asla sevmem ama covid olduğum icin başladım tüketmeye vede bebeğin sağlığı icin yiyorum cnm aynen kilo sorunum yok çok şükür insallah da bisey olmaz çok yiyorum cunku tskr ederim bu arada 🙏🏻❤️