Msl_ege Nrglkca ben inanıyorum ya ağır isimleri kaldıramıyor çocuklar insanlar. hele iki isimde ağır olunca . bi eşimle tek isimciyiz ama iki isim koymak istesem kesinlikle birbirini dengeleyen iki isim seçerdim
Msl_ege Aslitemiz ben dedim eşime adı oğuzhan eşimin . dedim bak oğuzhan’ın oğullarından birinin adını koyalım diye . koysaydık başta ilk çoçuğumuza bu da erkek olursa ne güzel olurdu . DenizHan , Dağhan , Gökhan falan . oğuz boyunu yeniden yaşatırdık 😂
Fatma191 Msl_ege Ertuğrul ismi de çok güzel ve çok bilindik de değil inşallah 30 haftalık hamileyim eşimle daha hamile kalmadan önce karar verdik erkek olunca Ertuğrul kız olunca şirin olucakti nasibimiz oğluşumuz muş 🤭❤️
Ravza_Nur Msl_ege kız olursa eğer kendi ismimi tavsiye çok nadir rastlanılan bir isimdir “ Ravza “ ismi erkek olarakta ben oğlum olsaydı “ Arel “ ismini koycaktım
Momlife1 Pnryr bu yorumu çok beğendim benim eşimde akrep 2. Hamileyim 39 haftadayım erken doğup akrep olacak diye ödüm koptu 😅🤪
Pnryr Momlife1 aaa yemin ederim aynen akrep olmasın diye ne dualar ettim bazı yerlerde yay burcu başlangıcı 22 bazılarında 24 ü diyordu garanti olsun diye kılımı kıpırdatmadım ayın 25 ine kadar doğmasın diye :)))
Aysegull61erva Nrglkca poyraz efe cok uyumlu bende 34+4 hamileyim oğluşum olacak kısmetse ozan ve poyraz efe arasinda kaldım