Msl_ege ama gerçekten az duyulmuş nolur 😂 yeni moda eski türk isimleri değil yani 😂 ben değil ama eşim aşırı takıntılı . oğlumun ismi için 8 ay kavga ettik 😂😂😂 sonunda Destan ismini buldu benimde içime sindi koyduk . 2. ye hamileyim . şimdiden sardı stresi 😂
210696 Msl_ege erkek ismi yok gerçekten😞 1 kızım var şimdi de oğluma hamileyim Mir Ali koyucaz sonunda karar verdik💁🏻♀️
Pnryr Msl_ege benim kocamı tarif ettiniz valla aynen seçwmediği için eski tişörtleri giyip duruyor kızımın ismine de 38+3 de karar verebildik :) Allah kolaylık versin keşke ismi belirleyip sonra hamilelik olsaydı :))
donmezzderya Msl_ege Bizde karar veremiyoruz 😅 Yekta Kıvanç Engin akın bunlar hoşuma gidiyor başkada yok gibi düzgün erkeğe bulmak çok zormuş bu isimlerde içime sindi sinmedi 😂
Msl_ege Happymommy yüksek ihtimalle erkek . net konuşmadı doktor . kız yine daha kolay erkek ismi bulmak çok zor . takıntılı koca daha zor 😅 adam mont beğenmediği için 2 kışın montsuz geçirdi . söyleyeceklerim bu kadar 😂😂
Happymommy Msl_ege bana erkek ismi daha kolay geliyor, kiz zor gercekten. Erkek ismi olarak- Aras, Yiğit, Ilgaz, Can, Ömer, Mete, Arslan beğeniyorum
Msl_ege Pnryr burcu ne eşinizin ? çok zor valla , zaten kolay değil çocuğa isim seçmek , üstüne bi de böyle beğenmeyen bi adam . hayır sen söyle o zaman diyorum o da yok 😂😂 yine sinirlendim bak 😂
Msl_ege donmezzderya ay yekta benimde hoşuma gidiyo ama bizim hep gittiğimİ z bi dönerci var yekta döner . ona da diyo benim aklıma tavuk geliyo olmaz 😂😂😂😂 ölür müsün öldürür müsün
donmezzderya Msl_ege hahahaha allahım işte bizimde Yekta diye dizide kötü doktor vardı ondan eşim istemiyor pek 😅
Nrglkca Bizde poyrazin yanına yakışır birşey istiyoruz sizce ne olmalı poyrazin yanına Mert dedi ama kocam benim içime pek sinmiyor mert
Msl_ege Nrglkca poyraz isminin anlamını taşıyor çok hareketli olıyorlar . ben anaokulu öğretmeniyim , sakinini görmedim .yanına daha ılımlı sakinlik barındıran bi isim mi tercih etseniz acaba ? poyraz mert olursa sanki böyle evde tazmanya canavarı gibi gezer gibi geldi bana 😂 düz duvara tırmanabilir 😂 nedense Poyraz Asil geldi aklıma :)
Aysegull61erva Nrglkca poyraz efe cok uyumlu bende 34+4 hamileyim oğluşum olacak kısmetse ozan ve poyraz efe arasinda kaldım
Msl_ege Pnryr hahahah çok güldüm yaa , aynı cümleyi ben kurdum dün eşime. hayret yani sen beni nasıl beğendin de aldın 1.5 senede dedim 😂 benimki de kova .
Momlife1 Pnryr bu yorumu çok beğendim benim eşimde akrep 2. Hamileyim 39 haftadayım erken doğup akrep olacak diye ödüm koptu 😅🤪
Seminay 31 haftaya girdik bizdede hala isim seçeneği bile yok hiçbişeyi beğenmediği gibi öneriside yok erkek ismi sıkıntı gercekten öğ geldi göktuğ aras çınar uraz karan alpaslan rüzgar kuzey ali asaf metehan efelerden mertlerden valla ne koycaz içime sinmiyor ısınmıyor ya
Msl_ege Seminay ondan başlığa yazdım gerçekten farklı olan varsa diye 😂 eski yeni takıntım yok ama bi sınıfta 7 tane falan alparslan olcak 😅 çok rövaşta olan isimlerden soğuyorum ben . mesela ben oldum olası maaş istemiştim kızım olursa adını . ve ortaokula falan gidiyodum , kimseden de duymadım . masallarla büyüdük bende ilerde kendi masalımı büyütcem diye düşünüp masal ismini öyle kendi kendime bulmuştum . kimseye de söylemedim 😂 ama tabi tek akıllı ben değilmişim 😂 ben doğurana kadar zibilyon tane masal oldu . ondan da soğudum halbuki hayalimdi
Nrglkca Msl_ege aaa ne güzel ben de anaokulu öğretmeniyim poyraz yaramaz olduğu kadar da çok zeki oluyor çocuklar sanki o yüzden çok sevdim 😀 dediğiniz gibi sakin isim olmalı yanına
Minosmi Msl_ege ayy sevgili öğretmenim 😊banada böyle uslu sevimli ağlak olmayan korkak olmayan bir erkek ismi söyleseniz sanki isim anlamını taşıyor çoçuklar benim ilk oğlum çok mız mızda bu sefer ki öyle olmasın istiyorum 😩
Msl_ege Nrglkca ben inanıyorum ya ağır isimleri kaldıramıyor çocuklar insanlar. hele iki isimde ağır olunca . bi eşimle tek isimciyiz ama iki isim koymak istesem kesinlikle birbirini dengeleyen iki isim seçerdim