Hafize27 Farklı isim bulmak zor bende kız olursa güneş istiyordum akrabalarınun birinin lakapı güneşle başlıyor komik olur dedi eşim o ebrar istiyor ana baba kaba geliyor zarif isimleri seviyorum
MelekEzgi Msl_ege kızımın adı Lalin oğlumun adını da barlas koyacağım. Arman, Evren, Ilgaz, Duru çevremde beğendiğim isimler.
aleladebirmom Msl_ege Yağız ismini çok seviyorum. Kulağıma da çok hoş geliyor eşim koydurmadı ama olsun ikinci olursa belki ☺️ Aras da güzel Destan ile uyumlu olur Allah bağışlasın inşallah
Selin12- Msl_ege Çağıl(bir akarsuyun yüksekten düştüğüyer su sesi ve çakıl), değer, deha,ilter(vatanını seven koruyan) olay, Oytun aklıma gelenler bu kadar
Baharrk Msl_ege off aynı şekilde bizimde öyle oldu 33. Haftadayım daha yeni karar verdik😅 eşimde isim konusunda aşırı kararsızdır erkek ismi bulmak daha bir zor zaten🙄🥲
Minosmi Msl_ege ayy sevgili öğretmenim 😊banada böyle uslu sevimli ağlak olmayan korkak olmayan bir erkek ismi söyleseniz sanki isim anlamını taşıyor çoçuklar benim ilk oğlum çok mız mızda bu sefer ki öyle olmasın istiyorum 😩
Msl_ege Minosmi ay bütün kayra’larım çokkkk naifti yaaa 🥰🥰 okula gelmek istemeyip sırf ben üzülmeyeyim diye gelen kayra’m vardı 😅
Momsland Msl_ege ben oğluma pamir ismini çok istiyordum ama hiç kimse beğenmedi eşimde dahil ve koydurmadılar🥲
Msl_ege Momsland pamir isminde bi doktora gitmiştim . aşırı gıcıktı 😂 bana onu hatırlatıyor . işimden soğuttu . o adamla karşılaşmasam kesinlikle bayıla bayıla koyardım bu ismi 😂