Nurayselvii bsrakaradayi hiç durmuyor uzun bir süre ediliyor canım ciş yaparsın durur bu öyle değil baya baya uzun sürüyor
Black-34 Hayırlı doğumlar olsun inşallah 🥰🥰🥰 Benim de ilk oğlumda suyum gelmişti açılmam 2 cmdi doktor sabah olduğunda suni verin bu kıza suyu azalmıştır dedi 2 falan yatışım yapıldı sabah 8 gibi suni takıldı öğlen 4 te doğdu ❤️
SekerDehasi Nurayselvii Evet doğum başlamış hayırlı olsun . 35+5 te suyum gelmisti 35+6 da dogumum oldu . Doktorlar en fazla bebegi riske atmamak adina bir gun bekliyor .
Minnosun Nurayselvii seninde benim gibi olmuş benim de iki afra önce öyle olmuştu ne oldu yaptınmı şimdi dogum
EbrarLinaBebek Nurayselvii canım ne durumdasın son durumun nedir bebiş doğdumu seni çok merak ediyorum sağlıkla gelsin 🤲
Kivircikk EbrarLinaBebek Dogum yapmış canım ama sezeryan doğum yapmış haftasından dolayı bebisi yoğun bakıma almışlar haftasını tamamliyana kadar ama ikisin durumu iyimis 🤲🙏
EbrarLinaBebek Kivircikk bende çok merak ettim iyi olmasına sevindim rabbim de bebişin en kısa zamanda annesiyle sağlıklı bir şekilde kavuştursun sende çok saol canım haber verdiğin için.
Nurayselvii Usenmezz99 maalesef açıklık ilerlemedi sezeryana alındık 2 hafta kuvezde kalmasi gerekmiş haftasını tamamlaması icin
Nurayselvii Irmak23 normal doğum için açıklık ilerlemedi erkenden geldiği için doktor riske atmak istemedi sezeryan uygun gördü canım iki haftasını tamamlamak için sadece iki hafta küvezde kalcak
Nurayselvii EbrarLinaBebek yaptım canım ama iki hafta eksik olduğu için kuvezde kalcak tamamlaması için normal doğum için acıkliğim ilerlemedi haftası erken diye zorlamamak adına sezeryan oldum
Kivircikk EbrarLinaBebek ne demek cnm benim instgram hesabin varsa ekle beni ‘ eylemakkilic ’ bir birimize yardımcı olmuş oluruz hem tabi istersen zaten aynı doktorlara gidiyormusuz 🙏