Nurayselvii Baya bi uzun sürdü klozetten zor kalktım hastaneye geldik nst bakildi hastaneye yatışim yapıldı ara ara sancilarim var ama adet ağrısı gibi açıklık henüz 1 cm su gelince bebek kesin geliyormu sabahimi bulur acaba
Tatlisanneadayi Nurayselvii ayy sağlıkla gelsin inşallah bebiş🙏🏻 Suyunuzun geldiğini nasıl anladınız nasıldı yani o an 🤔🤔
Irmak23 Nurayselvii suyun geldikten sonraki 24 saat içinde doğmuş olmalı bebek diye biliyorum Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Msl_ege Nurayselvii evet gelir :) 24 saat içinde doğumun gerçekleşmesi gerekir suyunuz geldikten sonra . umarım kolayca geçirirsiniz süreci ve kavuşursunuz birbirimize :) Allah yardımcınız olsun inşallah . bu arada suni sancı gerekirse de korkmayın . anlatıldığı kadar kötü bişey değil ve süreci de oldukça hızlandırıyor . umarım gerek kalmaz ama olursa da içiniz rahat olsun :) ben full suni sancıyla doğum yaptım
Nurayselvii Tatlisanneadayi yatarken birden su boşaldi cnm baya bir sürdü durmadı kalkamadim klozetten
Nurayselvii bsrakaradayi hiç durmuyor uzun bir süre ediliyor canım ciş yaparsın durur bu öyle değil baya baya uzun sürüyor
Dijvar Nurayselvii bunu sormak için geldim 35+4 suyum geldi aynen adet sancısı ebe gelip alttan muayne etti bi iğne de yaptı ama görseniz sanki düşman var karşısında hicbir bilgi vermiyor sinirli soruyorum ne yapilacak korkma ac diyir başka bisey yok
Dijvar Dijvar şimdi de gelmiş doktor sabaha kadar kalacak dedi deyip girdi odasına kilitledi kapıyı çıldıracam..
Meryemmdurdagi Nurayselvii evet kesin geliyor sabahida bulabilir benim evde suyum geldi ne açılmam nede sancim var di beklediler beş saat hala aynıydı suni sancı verdilir 2 buçuk saate doğurdum hadi inşallah hayırlısıyla alın kucağınıza heycanlandim bi anda size tavsiyem sabırlı olun ve sancılarınız siklastiginda nefes egzersizleri yapın bana çok iyi gelmişti inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz ❤🤲🤲😊
Nurayselvii Meryemmdurdagi Amin canım benim bendede heyecan korku panik mutluluk hepsi bir arada şuan 😁🥰
Hilalgk Nurayselvii kesin geliyor canım içerde susuz kalamaz zaten mecbur doğacak 😍Allah yardımcın olsun ne kadar süreceği açılma in hızına bağlı tez zmana da doğurur yavrunu kucağına alırsın inşallah düzenli nefes al sancı başladığında ve gez bol bol 🎈
Kuzucccum Nurayselvii bnmde suyum geldıkten sonra yatışım yapıldı 1 cm açıklık vardı 16 saat sonra doğum yaptm😬 sağlıkla kucağına alırsın ıns cnm 😘🙏
EbrarLinaBebek Nurayselvii canım öncelikle kolay bir doğum diliyorum bende 37+6 oldum aynı doktora gidiyorduk bizim bebişten aceleci çıktı senin bebiş asya hastanesine gittin değil mi şuan Aygün hanım yokya nöbetçi doktor bakıcak sanırım süreç nasıl ilerliyor
Nurayselvii EbrarLinaBebek aygun hocanın ebesi bakiyor canım açıklık çoğalınca gelecekmiş da şuan kendi odamdayim hafiften ağrılarım var
Cmr00 Bende 36 haftadayim. Özellikle bebek hareket ettikçe çok ağrım oluyo normalmi bu durum. Alttanda acı hissediyorum. Suan çok ağrım var
Tubasudem Nurayselvii hemen gelmiyor canım ne yazikki benim arkadaşımın öyle oldu önce bi miktar şu geldi sonra hastaneye gitti suni sancı takmak istediler o kabul etmedi çıktı hastaneden açılma da 1 m demişler eve geldi bir gün sonra akşam 11 gibi kanaması ve sancısı geldi 5 m açılma varmış gece 3 de doğum yaptı