Deletedmom62627 Nurayselvii hadi darısı bana 😁 sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah. Suni verirler açılma olmazsa en son çare sezeryan ama su geldiği için bir günden fazla bekletemezler seni
Nurayselvii Deletedmom62627 sezeryan oldum canım ama haftası erken olduğu için iki hafta küvezde kalcak maalesef
Nurayselvii EbrarLinaBebek yaptım canım ama iki hafta eksik olduğu için kuvezde kalcak tamamlaması için normal doğum için acıkliğim ilerlemedi haftası erken diye zorlamamak adına sezeryan oldum
Nurayselvii Irmak23 normal doğum için açıklık ilerlemedi erkenden geldiği için doktor riske atmak istemedi sezeryan uygun gördü canım iki haftasını tamamlamak için sadece iki hafta küvezde kalcak
Baharozdemir Nurayselvii gözünüz aydın sagsalim doğmuş bebisiniz. Aslında hf olarak çok erken değil niçin küvezde kalacak Kiloşu az bebişin?
Nurayselvii Baharozdemir kilosu 2 500 canım ama haftasini doldurması için kalmasi gerekmiş birde rahat nefes alsın diye
Nurayselvii Usenmezz99 maalesef açıklık ilerlemedi sezeryana alındık 2 hafta kuvezde kalmasi gerekmiş haftasını tamamlaması icin
Tughanalpinannesii_ Nurayselvii 36 da dogdugunda kuveze koyulmuyor diye biliyordum şaşırdım 😦benim de 36. Haftam ağrılarım çok doğum yakın galiba 🥺
Kivircikk EbrarLinaBebek ne demek cnm benim instgram hesabin varsa ekle beni ‘ eylemakkilic ’ bir birimize yardımcı olmuş oluruz hem tabi istersen zaten aynı doktorlara gidiyormusuz 🙏