Akca01 merveyalcinkaya merhaba, hos buldum 😊 Tabiki oncelik hayirli ve saglikli bi bebis. Sartlamadim sadece merak ettim. Biz daha kucuguz 9 haftalik. Kizim var 7 yasinda. Gonulde neden bi oglum. Olmasin der illlaki 😂😂 Ikiside bizim evladımız zaten isin espirisi olsun bulantili hayatimiza bir renk gelsin 😁😁💕
merveyalcinkaya Akca01 Ooo sen tecrübeli annişsin benim daha ilk gebeliğim Allah evlatlarını bağışlasın sana sağlıkla güzel ömürleri olsun huzurlu . Aslında bu soruları bizim sana sormamız lazımdı valla ama dediğim gibi bu benim tecrübem her iki yönü kullanıyo bizim ki içeriyi 2 oda 1 salon bişi sandı ordan oraya bide oturuşum değişti yahu ona göre şekil alıyorum resmen 😂😂😂🙈🙈 bu kadar keyifçi bi kızçe görmedim vallah
FusunF Akca01 sağdaydı ama artık solda sağda göbek deliğinde hareket ediyor 😂 bu Arada erkek cinsiyeti 😂
Akca01 merveyalcinkaya ustunden cok zaman gecmis valla hic hatirlamiyorum ki 🙈 kizim da nasildi. Nerdeydi felan. Ama inan ilk gibi heyecan var 😁😁
bireylulmeselesii Akca01 doğru değildir diye düşünüyorum. Benimki sağda idi ilk başlarda. Cinsiyet erkek. Ama tesadüftür.
Nazli_ayar Akca01 benim oğlum olacak Allah’ın izniyle. Hem sagda hemde solda. Her an her yerde yani 😂
211212g Akca01 amin hepimiz inşqllah sağlıkla alırız kucaklarımıza Allah gönlünüze göre versin inşallah☺️
Akca01 Doğru değil zaten oyle bi laf atilmis ortaya hurafe gibi 🙈 Saglikli olsun da gerisi onemli degil zaten. Eglence olsun, sohbet olsun dedim 😊😊 Tesekkurler geri donusleriniz icin 💕💕