Akca01 Merhaba, evet kanitlanmis bir olay degil sadece meraktan soruyirum umarim yazarsiniz. Kiz bebek solda Erkek bebek sağ da olur mus. Cinsiyeti belli olanlar yazar mi bebeginizi nerede hissettiniz ilk ve cinsiyeti ne 😊😊 Merakli Anne 🙈🙈😍
Elsu26 Akca01 benim oğlum olacak hep sağda solda hiç hissetmedim kalp atışları da hep sağda ama bi arkdaşımın kızı olacak onunda hep sağdaydı iki haftadır falan solda hissediyormuş 😊
Akca01 211212g saglikla alin inşallah kucaginiza. Benim sag ama henuz kucuk daha. Bir kizim var, gönül oglandan yana 😍
211212g Akca01 amin hepimiz inşqllah sağlıkla alırız kucaklarımıza Allah gönlünüze göre versin inşallah☺️
merveyalcinkaya Akca01 selaaamm 😂hojgeldin aramıza öncelikle 20 haftam bitmek üzere maşallah her iki yönü kullanıyoruz buna eminim bir süredir uyumuyo içimdeki cimcime kızçem 3. Gün bitmek üzere inşallah bu uykusuzluğunu doğduğunda bol gece uykusuyla telafi eder beni de bi nebze uyutur die düşünüyorum😂🙏🏻Şaka bi yana Sağlıklı olsunda isterse İçimde parande atsın 🤣🤪 öyle sağda solda yok kız yok erkek şartlama doktorun dediklerine dikkat et derim bizim kız kendini saklamadı gayet açmışş kendini utanmaz bişi olcak buu anaaamm yandım ben 🤣🤣🤣 neyse sağda solda hikayesine gelirsek bebek nerde rahatsa oraya yatar ultrasonda fıkır fıkır dönen bi bebekle karşılaşırsan ne demek istediğimi anlarsın bide ufak tüyo eğer 3 ayın bittiyse tuvalete sıkışık gel demiosa drun kalbini duyduysan bir sonraki görüşmenden önce çikolata ye 🤞🏻 Her türlü hareket edicek ve kendini ifşa edicektir ☺️☺️✌🏻
Akca01 merveyalcinkaya merhaba, hos buldum 😊 Tabiki oncelik hayirli ve saglikli bi bebis. Sartlamadim sadece merak ettim. Biz daha kucuguz 9 haftalik. Kizim var 7 yasinda. Gonulde neden bi oglum. Olmasin der illlaki 😂😂 Ikiside bizim evladımız zaten isin espirisi olsun bulantili hayatimiza bir renk gelsin 😁😁💕