anneee serum takmiyorlarmi o doyuruyor onu benim de ilk kizim 10 gun kaldi kuvezde 1 hafta hic süt vermedik serumla sadece so rasinda emzirmek istedik ama tutamadi silikon uc aldim yine olmadi 20 gun emdi ondada zaten mama takviyesi yaparak
    Harunnisa takıyolar ama çıktı bi hafta evde kalınca sarılığı yükseldi tekrar yatırdılar çıktıktan sonra yine doymaz diye tedirgin oluyorum doktorların da mamaya karşı tavrı belli karar veremedim
      anneee dua et bol bol allah yardimciniz olsun doktorlar emzirme taraftari emdikce sarilik gecer diye biliyorum ben
        Zeynepreyyan yok bagirsaklarinda sorun vardi ben cokdikkat ediyordum yediklerime rontgen cekti hatta tikaniklik bile düğüm biel olabilir dedi ama lalah korudu bisey cikmadi zamanla gecti
          Harunnisa evet geçiyormuş ama bilemiyorum uzamış sarılık oldu artık sebebini araştırıyorlar su an inşallah birşey çıkmaz
            [bilinmeyen] sanırım ama bebeğe göre değişiyor elbet gaz oluyor amaa kolay çıkaran bebek var çıkaramayan bebek var
            anneee 😃 kimse mama taraftarı değil emin ol.. kimse istemez anne sütü alsın ister. Bebeği göz göre göre sarılık yapmak nedir? Günah,,, bi an önce bu zihniyeti silin.. doymuyor ise elbet mama....
              Canım benimde bebeğim 40 günlük. Bizdedir gaz ve tuvalrt sorunu oluyordu ıkınmaktan hala bazen kızarıyor bende mama veriyorum ama anne sütüde alıyor doymazsa mama takviyesi yapıyorum mama gaz yapıyo diyolar evet ama bence alakası yok. Hipp kullanıyorum ben. Ayrıca aktardan susam yağı aldım yarım çay kaşığı veriyorum sabah akşam çok iyi geliyor organik yetişkinlerde kullanabiliyor bize tek iyi gelen şey oldu istersen deneyebilirsin
                SemyeS canım ilk gün doktoru vermişti Zaten. Sarılık felan olmaya başlayınca kullanmaya başladık . Sarılık bitti sütüm çoğaldı derken biberona alıştı.. emiyor da. Ama mamadan kopmadı
                Sedacengiz sizin psikolojiniz bozulmuş herhalde. Hemen ağzınızı bozmayın. sebebini sordum bende yardımcı olabilmek bir çözüm üretebilmek adına. Mama, biberon bunlar bu tür sorunlar yapar bildiğim için yardımcı olacaktım. Ama sizin çözüm aramaya değil tartışmaya niyetiniz var Naparsanız yapın diyelim o zaman.