Zeynepreyyan benim bebegimde sadece anne sütü olmasina ragmen cok tuvalet sorunu yasadik 6 ay lagman kullandik yani bence mama ile alakali degil
Yenidoğan annişleri bakar mısınız ( 💩 )
Harunnisa daha çok mama ile alakalı sadece emen bebek ise sen yediklerine dikkat etmediğim sürece bebekte tuvalet sorunu olur
anneee serum takmiyorlarmi o doyuruyor onu benim de ilk kizim 10 gun kaldi kuvezde 1 hafta hic süt vermedik serumla sadece so rasinda emzirmek istedik ama tutamadi silikon uc aldim yine olmadi 20 gun emdi ondada zaten mama takviyesi yaparak
anneee dua et bol bol allah yardimciniz olsun doktorlar emzirme taraftari emdikce sarilik gecer diye biliyorum ben
Zeynepreyyan yok bagirsaklarinda sorun vardi ben cokdikkat ediyordum yediklerime rontgen cekti hatta tikaniklik bile düğüm biel olabilir dedi ama lalah korudu bisey cikmadi zamanla gecti
Harunnisa anladım geçmiş olsun canım 🙁
anneee evolvia mama. Philips avent biberon
Tuba8435 çok teşekkür ederim
[bilinmeyen] çok sağol cnm
PembeLia mama İle mi besleniyor
[bilinmeyen] sanırım ama bebeğe göre değişiyor elbet gaz oluyor amaa kolay çıkaran bebek var çıkaramayan bebek var
mucizemizibekliyoruzz keyfimden vermiyorum demi? Koca karı gibi sorgulamayın
anneee 😃 kimse mama taraftarı değil emin ol.. kimse istemez anne sütü alsın ister. Bebeği göz göre göre sarılık yapmak nedir? Günah,,, bi an önce bu zihniyeti silin.. doymuyor ise elbet mama....
Oglununannesi çok sağol cnm veriyorum çok
Bbdd çok teşekkür ederim ☺️
Harunnisa oluyur evet mama İle alakalı değil demek
Canım benimde bebeğim 40 günlük. Bizdedir gaz ve tuvalrt sorunu oluyordu ıkınmaktan hala bazen kızarıyor bende mama veriyorum ama anne sütüde alıyor doymazsa mama takviyesi yapıyorum mama gaz yapıyo diyolar evet ama bence alakası yok. Hipp kullanıyorum ben. Ayrıca aktardan susam yağı aldım yarım çay kaşığı veriyorum sabah akşam çok iyi geliyor organik yetişkinlerde kullanabiliyor bize tek iyi gelen şey oldu istersen deneyebilirsin
SemyeS canım ilk gün doktoru vermişti Zaten. Sarılık felan olmaya başlayınca kullanmaya başladık . Sarılık bitti sütüm çoğaldı derken biberona alıştı.. emiyor da. Ama mamadan kopmadı