Ismimikabuletmiyo Nazlivetomris sabaha kadar balkonda tavla sigara cips kola keyfi 😢 ah ah hergün sgara icmemek icin kendimle kavga ediyorum ama gunde 2 tane iciyorum yine nasıl bırakıcam siz bıraktınızmı?
turefb Ismimikabuletmiyo ben asla bırakamam diyordum ama hamile olduğumu duyduğum an hepsini attım. Canım çekti tabi başlarda. Ağladım bile 😅😅 ama hiç biri bebeğimden önemli değil, o sağlıklı olsun yeter. Çevremde de sigara kullananların bebeklerinde genelde hep bir hastalık çıktığı için korktum da 🥺 şuan 4 buçuk aylık oldu ve hiç bir şekilde canım istemiyor, kokusu bile midemi bulandırıyor. Siz de bebişiniz ve kendiniz için bırakabilirsiniz inşallah☺️
Nazlivetomris Ismimikabuletmiyo ne yalan soyliim arada bir iki tane içiyorum rabbim korusun. Onun dışında hep sağlıklı besleniyorum şimdilik bir sıkıntımız yok
Sinemince AdenEva tamamen aynı şeyler hepsini çok özledim arada diyorum oğluşum doğsada hepsini yine yapabilsem diye ama aynı saniyede bu düşünceden vazgeçmiş buluyorum kendimi ne kadar zor da olsa hamişlikte çok güzel ve doğum yaptıktan sonra bu günlerimizide özleyeceğiz en azından bn özlicem 🥰🥰🥰
Melis77 Merve098 o sanırım dönemsel bişey kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 3. Trimester da tiksinme durumu pek kalmıyo sanırım daha rahat edebilirsiniz belki
Melek1111 hamisanne_63 sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende aynıyım .Sanki hamile gibi değil de hasta gibi hissediyorum aylardır geçmeyen bi hastalık gibi
Melek1111 rahimesarp mide bulantısız gün geçirmek nasıl bir şeydi unuttum 😭 Sağlıklı günleri çok özledim bende
Bsrbsrrr İstediğimi yemeyi, en azından yaptığım veya önüme gelen şeyi isteyerek iştahla yemeyi 😰 10+5 haftalık hamileyim iştah falan kalmadı, sürekli mide bulantısı geniz akıntısı 🥴 eskisi gibi enerjik ve mutlu olmak istiyorum
CS0932 Melis77 Mide bulantısız geçen saatlerimi özledim. 12.haftaya girdik. Bulantılarım iyice şiddetlendi. Sürekli arabayla uzun yolculuk yapıyormuşum gibi. Yediğim hiçbir şeyden tat almıyorum. Lokmalar ağzımda büyüyor. İstifra etme korkusundan yemek yiyemeyecek hale geldim. 😩
Ismimikabuletmiyo turefb kahvaltıdan sonra içmrmek için evde bos bos dolanıp durdum 4e kadar en son baktm biseyler yiyorum sürekli yarım içtim böyle böyle bırakırım inşallah 🤦♀️
turefb Melis77 gece kesintisiz uyumayı çok özledim🥲 her gece üç dört kez tuvalete kalkmaktan yıldım🥺🤭
Ranasamet Melis77 ben hamile kalmadan oncede mom jean crop ustleri ozlerdim giymeyi🥲 yurt disinda dogup buyudugum icin cok normal geliyordu o tarz giymek. Ama turkiyede trabzonda yasiyorum artik esimde trabzonlu bende bu ara. O izin vermiyor 😒🙄 habire bol seyler giy sunu giy bunu giy 😵 ben suan hamilelikte istedigimi yemeyi ozledim bence😅 sadece sut badem yogurt findik ceviz gibi faydali seyler her gun yemek 6 ay boyunca biktim artik. Cips felan yemeyi ve en cok redbull icmeyi ozledim🥲
turefb Ismimikabuletmiyo inşallah ☺️ Bebeğinizi düşünün oyalanacak bişeyler bulun insan unutuyor bi zaman sonra
Mom38247 Melis77 hayati boyunca kilolariyla basi dertte olan olan biri olarak bunu soyleyecegimi hic tahmin etmezdim ama, istahimi cok ozledim. Birseyleri zevk alarak yemeyi agzimin tadinin yerinde olusunu cook ozledim🤦♀