2107 Melis77 yüz ustu yatmayı rahat rahat istedıyım gibi temizlik yapmayı gezmeyı tatlı hamur yemeyı😄gebelik şekeri için dietdeyız 🤦🏻♀️sağlık olsunlar da inşallah yerız yıne
Gzm23 Melis77 cipsss🍟😢😢😢😭ve tabi ki hoplamak zıplamak Ben çok haraketli biriydim ama hamile iken dikkat etmek zorundayım
bebekomm Melis77 İnce olmak Deli gibi spor yapabilmek Koşabilmek Gece yüz üstü uyumak Yüksek bel sıkı kot giymek Bunlar benim en çok özlediğim şeyler
kubumom Yemek yemeyi özledim.. mide bulantısından ağzımda ne tat var ne de yeme isteği. Böyle yemeklerden zevk ala ala yemeyi özledim çoh özledim 😔
okwestt Melis77 Rahat hareket etmeyi Yüz üstü ve sırt üstü uyumayı Kıyafetlerimi 😍 Sex yapmayı çünkü hamile kaldığından beri bir defa kendi isteğimle olduysa o kadar uzağım ki 🥺 Birde eski vücudumu ama eskisi gibi olmaz asla biliyorum 🥺
Arife37 Melis77 rahat uyumayı rahat hareket etmeyi giyemediğim kıyafetlerimi giymeyi özledim işlerimi yardımsız yapmayı bir de
turefb Ismimikabuletmiyo inşallah ☺️ Bebeğinizi düşünün oyalanacak bişeyler bulun insan unutuyor bi zaman sonra
Ipekgulll Beyzanurecer Kaçıncı ayda ayakta kılmayı bıraktınız acaba ? Ben 6. Ayıma giricem inşAllah ama karnımı da beni de çok zorlamıyor şimdilik
Duygu0621 anneyimmm_ gerçekten mi 😯😯😯😯 , ben 28. Haftamdayım mümkün değil yatamıyorum karnım ağrıyor bebek eziliyor siz nasıl yatıyorsunuz inanamıyorum 😲😲😲
anneyimmm_ Melis77 Duygu0621 yer sofrasına eğilmemi sevmez direşir resmen ama üstüne yatmama izin veriyo 😂 bilinçli yatmıyorum eşim çok panik oluyodu ilk başta o bile alıştı rahatsız olsa belli ederdi , karnımın ebatıyla da ilişkili olabilir doğuracam ama küçücük 🤷🏻♀️
Kadereymn hamisanne_63 ah bu benn🤦♀️🤦♀️😒peki doğurdunuz mu şimdi. Birde doğurduktan sonra "keşke karnımda dursaydı diyeceksin "diyenler yok muuuuuu😏😏😏