adsmom Cemre07 insanlar her şeyi tuhaf karşılamaya meraklı, hamilelikten önce akşamları öyle bir keyfim vardı o keyfi özledim :) sağlıkla kavuşalım da sonra yaparız inşallah 😌
Cemre07 adsmom bende öyle en son bebişimi öğrenmeden önce temizlik yaptım duşu mu aldım bir nargile yapım dedim sonra dedim eczaneye gidiyim öyle içerim dedim bebeği öğrendim nargile o gün kaldı iştahımı saklıyorum 6 ay sonrasına 😂😂
Merve098 En sevdiğim şeylerden tiksindim ve onları yemeyi çok ozleidm salçalı makarna yanında turşu kola 😭😭 herşeyden tiksindim sulu yemekleri ekmekle yemeyi özledim of of gecmeyecekmi 9 ay bişey yiyemiyecekmiyim ağzımın tadı yok😭
Melis77 Merve098 o sanırım dönemsel bişey kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama 3. Trimester da tiksinme durumu pek kalmıyo sanırım daha rahat edebilirsiniz belki
havvatolga Melis77 gece deliksiz uyumayı yururken nefes nefesr kalıyorum ve hic bir giysim olmuyor zayif olmayi😁
Nazlivetomris Melis77 en çok özlediğim sınırsız kahve ve kola içmek:) söyle sıcacık bir kahve yanında sigara:D aman meleğim iyi olsunda ben önemli değilim
Ismimikabuletmiyo Nazlivetomris sabaha kadar balkonda tavla sigara cips kola keyfi 😢 ah ah hergün sgara icmemek icin kendimle kavga ediyorum ama gunde 2 tane iciyorum yine nasıl bırakıcam siz bıraktınızmı?
anneyimmm_ Melis77 @Melis77 @AdenEva @Laleozkan_09 @Sirince-anne34 @Brckckk @Duygu0621 ve daha niceleri 😂 37. Haftadayım ben gece istemsizce yüzüstü uyuyorum 😣😳 karnım küçük olduğu için sanırım oldukça da rahat ediyorum 🤷🏻♀️ Normalde oğlum oldukça hareketli ama rahatsız olmuyor olsa belli ederdi zira hareketinden uyuyamadığım zamanlar olur
annebebek2904 anneyimmm_ 33+3 olduk bizde hala yüzüstü uyuyoruz 😅arada rahatsız olunca vuruyor o zaman dönüyorum
Duygu0621 anneyimmm_ gerçekten mi 😯😯😯😯 , ben 28. Haftamdayım mümkün değil yatamıyorum karnım ağrıyor bebek eziliyor siz nasıl yatıyorsunuz inanamıyorum 😲😲😲
anneyimmm_ Melis77 çok acı yiyen biri değilim hatta hiç yemem gebelik reflüsü dolayısıyla bayağı diyete gitmek zorunda kaldım o yüzdenn acısız çiğ köfte yicem doğurunca bi çok yicem 😂
Ismimikabuletmiyo Melis77 nefes almayı özledim nefessss. Daha 7. Hafta kalp rahatsızlığım yüzünden dahada çok nefessiz kalıyorum birde 40 hafta olunca sanırım hic nefes alamicam😥