Cilek_16 Melis77 saatlerce duş aldıktan sonra sırt üstü yatıp film izlemeyi özledim. Midem yanmadan bol sucuklu yumurta yemek zayıf belim ve ağrım olmadan saatlerce Tekirdağ pazarını Fink Fink dolaşmak alışveriş yapmak 😂😂
hlalclk- Melis77 böyle yüz üstü yatmayı saatlerce uyanmamayi yatakta bi o tarafa bı bu tarafa ziplamayı 😂😂😂
Asil28 Melis77 kamuflajımı, silahımı çok çok özledim. Silah arkadaşlarımla göreve gitmeyi özledim. Başlarda çok zoruma gidiyordu arkadaşlarımı yalnız bıraktığım için ama alıştım o durumada. Miniğim sağsalim gelişimde kucağıma, özlediklerime kavuşurum zaten 🙏
Oznurkk Melis77 hiçbir şeyi özlemedim. Çünkü 4 yıldır bu anları bekliyorum. Çok şükür Rabbim dileyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻
Ozee Yüz üstü uyumayı, koştur koştur temizlik yapmayı, rahatça hareket etmeyi, istediğim şekilde oturmayı, istediğimi yemeyi, eski kiyafetlerimi, birde eşimi 😂
Seymaben Melis77 henüz oyle cok büyük bi karnim yok ama cok oynak biriyim saatlerce roman oynardim hamile degilken onu cok ozledim simdi oynarsam cocuğun nevri döner icerde 😅😅😅😅
startown Melis77 hamileliğimin başından beri idrar yolu enfeksiyonu var ve afedersiniz tuvaletimi tutmakta çok zorlanıyorum.Dışarı çıkmak benim için kabus oluyor.İşte onu düşünmeden sıkışmadan gezmeyi, hızlı ve rahat hareket edebilmeyi birde normalde çok sevdiğim halde ve çok canım istemesine rağmen 8aydır görünce bile istifra ettiğim köfteyi çok özledim.
Cemre07 startown merhaba birşey sormak istiyorum bende de idrar yolunda enfeksiyon ve kanama var dediler antibiyotik kullanıyorum şuan fakat doktoruma sormadım bu enfeksiyon ilaçla da geçmezse ne olacak diye henüz 9. Haftamdayım sizin uzun süredir mi var
Cemre07 adsmom kimseye söyleyemiyorum tuhaf karşılıyorlar yok canım diyorlar ama o kadar özledim ki 😢 gerçi şuan kokusundan midem bulanıyor ama özledim işte
adsmom Cemre07 insanlar her şeyi tuhaf karşılamaya meraklı, hamilelikten önce akşamları öyle bir keyfim vardı o keyfi özledim :) sağlıkla kavuşalım da sonra yaparız inşallah 😌
startown Cemre07 benim hamilelikten öncede vardı ama bu kadar değildi Hamilelikle inanılmaz ilerledi.Doktorumun verdiği ilaçları (Geceden suya karıştırıp içilen tek doz antibiyotik ve 3günde bir kullanılan 2 kullanımlık fitil)kullanınca ve ilişkiden uzak durunca bir süre idare ediyor.Doktor özellikle boool bol su içmemi istedi ve sık sık tahlilleri tekrarlıyoruz.Şu an 32.haftadayım 7 sinde randevum var doktorla tekrar konuşucam ama ne olucak bilmiyorum.İnşallah sizşn tekrarlamaz ve upraşmak zorunda kalmazsınız.Hepimize geçmiş olsun 🥲
rahimesarp Melis77 yuz ustu yatmayı migde bulantısız bi gün geçirmeyi bel ağrısı olmadan rahatca aoturabilmeyi uzun uzun yürüyebilmeyi ve daha cookkkk varr
Melek1111 rahimesarp mide bulantısız gün geçirmek nasıl bir şeydi unuttum 😭 Sağlıklı günleri çok özledim bende