Kado87 Melis77 uyku yaa uykuuu neden uyuyamiorm anlamis degilim 12de yataga girdim saat 1 hala don babam don
Kado87 Umut7667 yaa tabiki ama benim.2 yasnda birde oglum var hic dinlenemiorm yemin ederim bayilip.kalcam
Merveikratanem Melis77 rahatça eğilip kalkamayi özledim çok önemli yeri varmış eğilip kalkmanın 6 aylık hamileyim gören doğumun gelmiş diyor ikizlere hamileyim kızımda son aylarındaki karnım şimdiden çıktı
tomrisveannesi Üniversitede öğrenciyken öğrenciliğin tadını çıkar bitince çok özleyeceksin dediler hiç özlemedim aksine çalışmayı para kazanmayı daha çok sevdim. Şimdi hamileliği bitenler hamileliğin keyfini çıkar özleyeceksin diyorlar zerre inanmıyorum. İlk 4 ay kustum şimdi de son 1 ayım kaldı keşke erken doğsa da kurtulsam diyorum. O kadar yorucu olan bir durumu nasıl özleyebilirim ki? 🤣 her yerim şiş karnım aç yemek yiyince mideme vuruyor çıkartıyorum yediklerimi. O kadar hareketliki geceleri uyuyamıyorum. Nasıl bu durumdan zevk alıyorsunuz da hamileliği özleyeceksin diyorsunuz anlam veremiyorum. Tamam hamilelik doğum mucizevi bir şey kabul etmiyorum fakat çok zor 😞 özlenecek bir durum değil en azından herkes için değil🙂
Seryy tomrisveannesi sadece son cümlemize hak verdim kendi adınıza konuştuğunuz 😂 bende zorlanıyorum ama başka bişey bu ya bambaşka belki sizin daha zordur nefret etmişsiniz ama ben bugünlerimi özlerim keşke her anı video alabilsem
Eusluu Melis77 şuan 38+3 haftalığız rahatça hareket etmeyi özledim rahatça uyumayı özledim bu uyku problemi uzun süre geçmicek olsada en azından yüzüstü yatabilcem doğumdan sonra yürümek bile şuan bana işkence biyerlerimin ağırmamasını özledim herşeyi özledim valla
Black-34 Hızlı yürüdüğüm şak diye koltuğa atladığım:) spor yapabildiğim (boksörüm) daha zayıf olduğum yüz üstü yattığım midemin yanmadığı 🤣zamanları özledim ohooo :)) he birde of ay demeden evde gezindiğim günleri
elifhdk Melis77 sınırsız sigara, sınırsız kahve, sınırsız enerji, sınırsız abur cubur, sınırsız kola ha bide jeanlerimi, sırt üstü ve sağ tarafıma yatmayı. Çok şükür ki 37. Haftaya 1 gün kaldı 🤲🏻🙈🤷🏻♀️😁
Sevda-06Macit Melis77 Yüz üstü uyumayı. Ve istediğim saatte mide ekşimesi korkusu olmadan yemek yemeyi