aselinannesiiiiiiii Residekeless maşallah size bizimde cinsiyet kız Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı vaktınde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🥰
SerraveAnnesii aselinannesiiiiiiii Evet doğumdan sonra vericez artık kiloları 😂 Her gün mutlaka içiyorum soda 😋
aselinannesiiiiiiii Defne2018 maşallah canım bizimde sorunsuz gidiyor şuanlık hamilelik darısı kalan son 3 ayımıza 🤲🥰
1919 Kızlar bu ay gerçekden kendimde bi agırlık hissetim ilk hsmileliğim ve ben şokum böyle birleyen yok tuzlu yemediğim halde bile ayaklarım şişdi riskli bi gebeliğim oldugu işin yürüyemiyorum yasak 🚫 ve bi oğlum olucak 23 haftalıgız çok şükür 🙏
noktaninannecigi leylo29 bizde 25+2 yiz ve sezaryen olacak benimde doğumun doktorum 1-10 mart arası olır dedi
leylo29 aselinannesiiiiiiii boy kisa dedi bn normal istiyordum dedim ama bn seni normal yaptiramm dedi devlet hastanesi vlla bnde anlamadim niye ole soledi 2 haftaya bidaha sorcam
lunam leylo29 aa boyunuz kaç ki öyle dediler? Benim de boyum kısa ama doktor henüz bir şey söylemedi onla ilgili.
SekerAnne aselinannesiiiiiiii 24+2 olduk 👧 kızım olacak inşallah.. Riskli gebelik oldugu için çok keyifli geçiremiyorum ama yine de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum , kasık ve bacak ağrılarım var