Annesininbalii 24haftaligiz oğluşum ile , sırt kaburga ağrıları ve çıkan gebelik şekeri dışında her şey yolunda çok şükür ,rabbim hepimize bebeklerimize sağ saglim kavuşmayı nasip etsin 🌼🤗🧿
Hazalkbra Annesininbalii Annesininbalii elhamdülillah biz de kızımla 24+2’deyiz gebelik şekeri bende de çıktı 2 gündür insülin başladım canım sıklıyor bu duruma sizde durum nedir 🥺 bir de makineyle ölçüm yapıyorum yemek öncesi sonrası bugün yemekten 1 saat sonrası 90 çıktı bu insülin daha da düşürecek bu sefer de şeker düşüklüğü problemi olacak diye korkuyorum.
Xyztt Annesininbalii merhaba, bebişte şekerden dolayı ileri gitme var mı, benim minik iki hafta önden gidiyor da doktor şekere bakalım dedi
Zeytin20 aselinannesiiiiiiii yaaa evet hayalimdi. riskli gebeyim bi kaç doktor takip ediyor. Kadın doğumcumun desteğiyle bi cesaret oldu ya iyi ki oldu diyorum sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza 😍
_ipekkkkk aselinannesiiiiiiii 30+0 ⏳ Erkek 💙👣 Gebelik şekeri ve 1 hafta önden gidiyor Sırt bel karın ağrıları onun dışında elhamdülillah 🤲🌸💗
aselinannesiiiiiiii Zeytin20 ya Allah nasip etmiş ne güzel Allahım kucağımıza bebişlerimizi Almayıda nasip eder inşallah 🥰🤲🤲
Busra2013 aselinannesiiiiiiii 25+5 olduk prensesımle malesef sag bacak sag kalca tarafı ayaga kalktıgımda ustune basamıom 2 gundur cok agrıyor bebek hareketı hu haftanın ılk 3 gununde yoktu pıt pıt edıodu 2 gundur ıyı sukur duzeldı bıraz boyle gıdıo bızım hamıleleık🥰
leylo29 Busra2013 Aman aman massallh tüh ya melegime sana cekmesin temmel olmasin senin gibi şükür hareketli olsun
Busra2013 aselinannesiiiiiiii oyle yapıyoruz allah gununde sag saglım kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah🥰
Hilallllllll 23 haftaligiz ikinci gebeliğim bugun babyshower yaptik cinsiyeti öğrendim sonunda 😂 kız bekliyoruz inşallah 💕💕 aselinannesiiiiiiii
aselinannesiiiiiiii Hilallllllll ya hayırlı uğurlu olsun canımmm Allahım kucağımıza almayı da nasip Etsin inşallah 🥰🥰🌸