aselinannesiiiiiiii Glshhhh94 maşallah bizimde cinsiyet kız iyi gidiyor şuanlık 🥰maalesef bogazımız iyi açıldı sadece 😂😂
Glshhhh94 aselinannesiiiiiiii Ayy herkeste aynı dert var desene🙈 Neyse doğumdan sonra artık bi diyet başlığı açarız😅
Zeytin20 aselinannesiiiiiiii 23+1 deyim. Kızım olacak. Doğum 25 Mart ama sezaryen olacağı için önce tabi 🙃 tıslıyorum ya zorlanıyorum bu gebeliğimde 😂
leylo29 aselinannesiiiiiiii normal dogum olursa subat sonu mart başi canim Ama sezaryan dedi doktorumuz sanirsam 15 20 subat dogum olcak 25+4erkek geliyor şükür canim
aselinannesiiiiiiii leylo29 ya hayırlısı olsun inşallah Allah yardımcımız olsun şimdiden belli oluyor mu acaba doğum şekli canım 🥰
noktaninannecigi leylo29 bizde 25+2 yiz ve sezaryen olacak benimde doğumun doktorum 1-10 mart arası olır dedi
Samiye aselinannesiiiiiiii 22+2 cinsiyet erkek 🐦 2.ci oğlum geliyor nasipse 🥰 iştahım çok açık napcaz bilemiyorum 🙃
aselinannesiiiiiiii Samiye maalesef yatcaz kalkcaz alcaz kiloları canım bende de durum aynı iştahım çok açıldı 😂😂😂
2Prensveannesi aselinannesiiiiiiii 26+4 1 marta kadar dayana bilirsek dogum bir mart bakalim cinsiyetimiz erkek ama cogunluk kiz oluyormus hayirlisi olsun 💙
leylo29 aselinannesiiiiiiii boy kisa dedi bn normal istiyordum dedim ama bn seni normal yaptiramm dedi devlet hastanesi vlla bnde anlamadim niye ole soledi 2 haftaya bidaha sorcam
SerraveAnnesii 24+2 haftalığız kızımız oluyorr💖👼🏻 8 kilo almam dışında her şey iyi 😂 bide bu aralar geceleri midem yanıyor felaket 🤯
aselinannesiiiiiiii SerraveAnnesii maşallah canım bizde de kilo aldı başını gidiyor 😂 mide yanmasına soda öneririm 🥰
SerraveAnnesii aselinannesiiiiiiii Evet doğumdan sonra vericez artık kiloları 😂 Her gün mutlaka içiyorum soda 😋
aselinannesiiiiiiii Residekeless maşallah size bizimde cinsiyet kız Allahım bebişlerimizi sağlıklı sıhatlı vaktınde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🤲🥰
aselinannesiiiiiiii Defne2018 maşallah canım bizimde sorunsuz gidiyor şuanlık hamilelik darısı kalan son 3 ayımıza 🤲🥰