Ozkangamze2016 Kızlar bir şey sorabilirmiyim bebeğin kalbinin durduğunu nasıl anlarız bi belirti olurmu daha önce yasayan varmı rabbim kimseye yasatmasin inşallah
sessizizleyici Ozkangamze2016 benim ilk gebeliğimde durmuştu ama hicbir belirti vermedi tesadüfi gittiğim muayenede öğrendim :(
mucizemibeklerken17 Ozkangamze2016 benden koyu kahve leke gelmişti ama onun dışında da hiç bir ağrı sancı vs yoktu. Yani hiç bir belirti vermeyebilir. Ve 2 3 hafta oyle gezmişim, leke gelince apar topar gitmiştik oyle öğrenmiştik. Rabbim kimseye vermesin
Sewgiakup_2104 Cinsiyet için giitiğimiz hastanede gözyaşlarıyla eve geldik 14+4 olacaktık bebeğimin kalbi durmuş ve ölmüş dediler dün aldılar 😢sevincim hevesim hayallerim hepsi kırıldı
[silindi] sanslibiranne 4 haftalıkken öğrendim ama öğrenmeden 2 hafta önce hep kahverengi lekelerim oldu hâlâ sürüyor.İğneler ve progestan kullanmama rağmen🥲Geçen hafta kalp atışını dinlemeye gittik doktor bebeğin gelişmemiş 10 gün sonra gel eğer hâlâ gelişmemişse gebeliğini sonlandırıcaz dedi🥺