Nurcnayhhnn Deryy şükürler olsun ki bulantı yok mide yanması arada gelen kasık ağrıları var o kadar ☺️
Bernako Gzm23 evet yaptırdım 19. Haftada okan üniversitesi hastanesi eray çalışkana çok memnun kaldım ☺️
Gzm23 Bernako canım bnde 19 +3 haftalık iken gideceğim o haftaya randevu bulabildim doktor erken falan demez değl mi birde detaylı bakma haftası 20. Hafta diyorlar yaa ondan dedim
Aysegullllae Son adete göre 4+6 yız ama çatlatma iğnesi ile hamile olduğum için 2+6 aslında.doktorlar son adete göre hesapladıkları için pazartesi doktora gittiğimde kese görünür mü acaba ?
__izel9494__ Srfe_01 pazartesi gittgimde göremedik 700 du beta hgc carsamba gittigimde ise 1532 olmustu küçüçüktü gördük çok şükür carsamba bir daha gidecem işte :)
NGfairytale 5+4 hafta hala ultrasona gitmedim. Doktorum 2 aralik gel dedi . InshAllah her shey yolunda gider
sessizizleyici Tam 9 olduk bugün karnımın alt kısmında bir ağrı var büyüdüğü için olabilir mi bugün basladı sızı gibi diyebilirim
Momcansu Ummu88 evet oğlumuz olacak, Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize inşallah 🙏🏻
Ummu88 Nefiseakkyn sanirim 8 haftaydik. Ilk 6 haftayken doktora gittim orda belli degildi sonra kanama oldugu icin hastaneye acile gittigimde ikiz sürpriziyle karsilasdik 😍