[silindi] sanslibiranne 4 haftalıkken öğrendim ama öğrenmeden 2 hafta önce hep kahverengi lekelerim oldu hâlâ sürüyor.İğneler ve progestan kullanmama rağmen🥲Geçen hafta kalp atışını dinlemeye gittik doktor bebeğin gelişmemiş 10 gün sonra gel eğer hâlâ gelişmemişse gebeliğini sonlandırıcaz dedi🥺
sanslibiranne [silindi] bende bunun gibi yaşadım canım hiç kendimi üzme ve yıpratma cünkü doktorum bana sağlıklı bir gebelik olmadığı için vücut bebeği atmaya çalıştığı için kanama devam eder dedi. Ben şuan 2. Çiye hamileyim 5+2 olacağım. Güzel düşünelim hersey güzel olsun. Çok çok dikkat et devamlı dinlen.
Gzm23 Bernako canım bnde 19 +3 haftalık iken gideceğim o haftaya randevu bulabildim doktor erken falan demez değl mi birde detaylı bakma haftası 20. Hafta diyorlar yaa ondan dedim
Cybill Srfe_01 İkiz olduğunu doktora düşündúren şey beta hcg oraninin yúksek olması ilk ölçüm 1339 ikincisi 3510 idi , birde tüpbebek ve 2 embriyo yerleştirildi , ptesi 2 kese görüntülenirse bu da kesinleştirmiş olur
duygubykl Fadile1 yaaa 10 da belli oluyor mu bendeeeee 10+1 im 10 gün sonra ikili taramam var acaba birşey derler mi kiiiiiii