Merve71 Sulemrahkuzey Cuma günü gittim kendi doktorum yoktu başkasına gittim orda da göstermedi doktor kıza benziyor dedi ama yarın kendi doktorum ne der bilmiyorum 😂
Seyhan34 Sulemrahkuzey az önce eve geldim kızlar ve kontrolümde doktorum cinsiyetini söyledi kurban olduğum Allah benim gönlüme göre verdi bir prensesim daha olucak 😇👨👩👧💃🏻
Smkeskin 14 haktalık oldum bebegimin hareketlerini ne zaman hissedicem sizler kacinci haftada hissettiniz
TugceSenelKavak Smkeskin 16+4 günlük olduk bugün ama ben son 10 gündür hissediyorum. İlk günlerde elimi koyunca hissediyordum son bir haftadır oturduğum yerde hissediyorum özellikle akşamları kıpır kıpır 😊🐣
Sulemrahkuzey Smkeskin canım 16 dan sonra başlar ama bazen 20 haftayı bile bulabiliyor ilk hamilelikte inşallah erkenden hissedersin canım 💕
Smkeskin Sulemrahkuzey insaallah canım cok heyecanliyim ama doktorum simdiye kadar kalp atislarini hic dinlettirmedi neden acaba bir sikinti olabilirmi?
Sulemrahkuzey Smkeskin canım daha küçük olduğu için dinletmek istemiyorlar zararlı olduğu için ben bile bi iki saniye anca dinleyebiliyordum ama doktorundan rica edebilirsin bi iki saniye de olsa dinlettirsin bence çok iyi gelir sana
Smkeskin Sulemrahkuzey teşekkür ederim canım bilgilerin icin 💕💕 bir daha gittigimde söylicem insaallah dinletir
Sulemrahkuzey TugceSenelKavak bende 14 haftamda ilk hareketini hissettim şuan 15+3 üm gün içinde ara ara hissettiriyor kendini ikinci gebelikte daha erken hissediyor insan ☺️
Tgcee TugceSenelKavak bazen bende hıssdyrm 15haftlgm kucuk kucuk bı hareketlenmeler oluyor deglmı karın grrdaması gbı