Arzem Amsya Ben arabayla yaptim doktorum izin verdi 2 saatte bir durduk biraz yürüdüm tekrar yola devam ettik
busraalibebisi Sulemrahkuzey hala ögrenemedim cuma günü randevum var hemde 3lü tarama testimiz öğreniriz inş... Sennki değişti mi cnm
Sulemrahkuzey busraalibebisi yok canım şimdilik değişmedi Eylül’ün 7’sinde randevu vakit geçmiyor ki ☺️ İnşallah öğrenirsin canım testin sonuçları da temiz çıkar inşallah 💕
busraalibebisi Sulemrahkuzey aynen canım bizde heyecanla bekliyoruz günler gecmyr eşimde bende pazar günü pazartesi mi oldu bugün falan demeye basladık biran önce gecer inş sağlıcakla kavuşuruz yavrucuklarımza inş💞
Sulemrahkuzey busraalibebisi aynen canım inşallah sağlıkları yerinde olsun da başka bişe istemiyorum 💕💕
Gayee Sulemrahkuzey bende 11+5 oldum ikili test sonuçlarım 5 eylülde çıkacak bakalım bekliyoruz. Cinsiyetinide göremedi doktor Daha
Oykuozan Sulemrahkuzey hayrlı olsun inşallah 12cı haftada belli oluyormu cinsiyeti bende 10+2haftalıgım cok heyecanlandım şuan🤗
Sulemrahkuzey Oykuozan sağol canım 🤗 evet 12 ve 13 de %90 erkek dedi şuan 15+3 üm perşembe günü randevumuz var bakalım kesinleşecek mi ☺️ Ay o heyecan öldürüyor insanı 😄
Merve71 17+2 olduk cinsiyetimiz hala belli değil kıza benziyor denildi ama yarın inşallah kesin olarak öğrenirim 😊
Beriliko Merve71 yakınız bizde 16+0 banada12 de kıza benziyo dedi cuma gidicem ne dicek bakalım sen ne hissediyosun peki