Sulemrahkuzey TugceSenelKavak bende 14 haftamda ilk hareketini hissettim şuan 15+3 üm gün içinde ara ara hissettiriyor kendini ikinci gebelikte daha erken hissediyor insan ☺️
TugceSenelKavak Sulemrahkuzey benim ilk gebeliğim olmasına rağmen erken hissettiğimi söylüyorlar neyle ilgisi var bilemiyorum . 🙄😊
TugceSenelKavak Smkeskin benimde ilk gebeliğim. Gerçekten tarif edilebilir hisler değil. 💕 Siz de yakın zamanda hissedersiniz inşallah 😊
Duygguu 14 haftalık olduk bugün 🙏 ama hala cinsiyeti öğrenemedik bu ayın 10nda randevum var umarım öğrenebiliriz 💕
Sulemrahkuzey TugceSenelKavak erkek bebekler erken hissettirir derler ama bilemiyorum ne kadar doğru 😃
TugceSenelKavak Sulemrahkuzey en son 13.haftada ikili test için gitmiştim o zaman kıza benziyor demişti. Perşembe günü tekrar gideceğim gösterirse inşallah öğreneceğiz. Çok heyecanlıyım ❤️😅
Miss Sulemrahkuzey valla basta erkekse değişmiyor genelde.😊 gözün aydın canım erkekler daha cabuk gösteriyor
Cans50 16+0 olduk 😍 yüzde 80 kız dedi ama değişir mi sizce ?Bacak arası boş görünüyor dedi.Ben de emin olmadığım için moda girmedin.
Sulemrahkuzey Cans50 bence değişmez canım ya erkek dese şüphelenirim ben acaba pipi mi kordon mu diye ama boşsa boştur yani 😄 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım 💕
Cans50 Sulemrahkuzey amin inşallah cnm gönlüm kız ol asını çok istemişti dr da söyleyince sevindim ama tam da moda gitmiyorum olur ya yanlış görmüştür vs hepimizin gönlüne göre sağlıklı evlatları olsun inş