Zeynepreyyan Minikpirincim sağlık ocağında ebe de şaşırdı çatlak ilk önce karında başlar sende nasıl olmamış anlamadım dedi
Yarenn Minikpirincim ben hiç çatlamadım 38+3 teyim asla krem kullanmadım kullanmamda 6 lı yağ karışımı yaptım aktardan aldım yağları birleştirdim hamile kaldığımdan beri kullanıyorum hem yumuşatıyor deriyi gergin bırakmıyor hemde çatlamayı önlüyor çoktan memnunum 👌
Minikpirincim SelinUzun ben malesef o kadar relax bi insan degilim. Tabiki bebegime deger ama profesyonel sporcuyum ben vucudum da onemli.
Yagmurkcr97 Vallaha kendimi her gördüğümde cok üzülüyorum. Krem falan kullandm ama kaşıntıyı engelleyemedm malesef.. Kaşıdğım yerler hep çatladı. Karnım, göğüzlerim, kalcalar hatta bacaklarda😒😒😒 Anneannem 10 tane cocuk doğurdu, geçen ona bacaklarımı gösterdim şok oldu. Bense ilk bebegm.. bu arada 32+4. Haftadaym 10 kilo aldm.
Sevdaaa Iki gün sonra doğumum var ve ben bugün çatladım galiba 😐 gobegimin ust kısmı parlak bi değişik duruyor
umranozby Minikpirincim ben 27 haftaya girdik 2 gün önce göbeğimin alttan ufak ufak çatladığını gördüm dünde belimin 😒 bacaklarımı söylemiyorum bile kırmızı kırmızı çatlıyorum 🤤
Melody 37 +1 oldum çatır çatır çatladım ne yaparsam yapayım önüne geçemedim hala daha çatlıyorum geceleri geriliyor karnım o çatlak olan yerler acıyo yapcak biley yok üzülmeyelim doğumdan sonra eskisi gibi olmasada toparlar bebeklerimizden hatıra 🤲🏼🌸
Nvrz Minikpirincim sporu bıraktığın icin olabilir canim Dikkat et Yok ben spora vaktim kalmıyor eve bile gidemiyorum akşamları da yorulmadan yürümeye çalışıyorum insallah da olmaz çatlağın çözümü çok yok
ebruaren Hindistan cevızı yagı kullanın hıc catlagım olmadı.hatta her gun degıl banyo yaptıktan sonra surdum sadece yanı 2-3 gunde bır