Pinarbeki Minikpirincim 27. Haftaya girdim var çatlamaya başladım kalcam ve gogsum üzülüyorum tabiki psikolojik olarak da etkiliyor beni ama yeterki oğluşum iyi olsun 🙏
SelinUzun Minikpirincim çatlasın canım napalım bebişlerimizden önemlimi 😊 benim zaten vardı kilo alış vermekten şimdi kırmızı kırmızı olmaya başladı hiç krem falanda kullanmadım tmamen relax takılıyorum 😂😂
Minikpirincim SelinUzun ben malesef o kadar relax bi insan degilim. Tabiki bebegime deger ama profesyonel sporcuyum ben vucudum da onemli.
Merveozcelikcckl Minikpirincim 35+2 oldum 16 kilo aldım çatlağım yok şükür bu kadar aldığıma da kimse inanmıyor karnımı küçük beni zayıf görüyorlar
uleKurbanKazan Minikpirincim 35. Haftamdayım o kadar seviniyordum ki çatlamadım diye bugün aynada göbeğimin alt kısmından çatlakların başladığını gördüm umarım en az hasarla kavuşuruz bebeklerimize maşalım bunlar anne olmanın en masum bedelleri ☺️
Merve0306 Minikpirincim ben hiç krem sürmedim hiç çatlak vs yok 83 kilo oldum galiba genetik annemdede ctlak olmams 4 cocukta
Minikpirincim Helino canim bebek yaginin verdigi o hissiyattan hoslanmiyorum ben. Elime degdiginde bile gidip hemen yikiyorum . Vazelin kullaniyorum en sık nem deposu o da
Minikpirincim Hamileyimmm 2 hafta oldu farkedeli catlaklarimi. Gunde 3 litre su icip gunde 2 kez kremlenmeme ragmen
Minikpirincim Melusin vazelin, evomere, bioil, badem sutu . Ne surersen sur catlayjnca catliyomussun onu anladim
Minikpirincim Ozgeaslan2305 canim gogusunun nereleri catladi. Gogsune sur diyelrvar nereye surmeliyim heryerine mi ??
Minikpirincim Nvrz hamile kalmadan sıkı spor yapiyordum ve vucudum sımsıkıydı kol karin kulunc ve bacak kasim da vardi oyle dusunun . Hamile kalinca sporu da biraktim mecburen sadece yuruyus ve bellihareketler. Bundan da kaynaklanmis olabilir
Nvrz Minikpirincim sporu bıraktığın icin olabilir canim Dikkat et Yok ben spora vaktim kalmıyor eve bile gidemiyorum akşamları da yorulmadan yürümeye çalışıyorum insallah da olmaz çatlağın çözümü çok yok