Tuce DuyguOzbekKurt 63 le kaldım hamile şuan 80 oldum 🤣🤣allahtan boyum var kaldırıyorum . 2 ayım var 90 odakladım kendimi 🤣🤣🙈
tugceee10 ben de 4kg aldim, bu haftaya gelene kadar da insanlar anlamiyordu hamile oldugumu, cok heveslendim karnim ciksin da foto cekileyim diye 😂 totalde kacla bitiririm merak ediyorum son 3ayda daha fazla aliniyormus ya.
Deletedmom202 11 kilo aldım walla dikkat etsemde alıyorum ne yapsam yarıyor napayım sağlıklar gelsin gerisi boş normalde 10 yıldır kilom hiç değişmedi zayıftım ama olsun
DuyguOzbekKurt Deletedmom202 nasıl bi şey bu hamilelik ben de anlamadım ☺️ Su içsek yarıyor yürümek en temizi sanırım kilo kontrolü İçin ☺️
Ozlemgln Habibeseyit çatlamadan yağ kullanacaktın ben bütün vücudumu yaglıyorum ama benim kullandığım markanın birde çatlak yara izi giderici bi yağı var bak bi ona istersen üzülme bazıları Doğum sonrası geçmiyormuş ama bazıları yanı derin olanlar kalıyormu linki aşagı bırakıyorum ordan incele ve mutlaka evinde organik hakiki Hindistan cevizi yağı bulundur ve aklınageldıkce sür https://www.freiolturkiye.com/index.php?route=mobile/home
Deletedmom202 Ozlemgln bende mustela ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama göğsüme felan yapmıyorum minik noktacıklar oluyor pütür pütür bacaklarıma felan sürüncede tenim alerjik biraz
denizz89 @DuyguOzbekKurt ben hamileliğimden buyana 10kg almısım ama dert etmiyorum saglıkla kucagmıza alalm da yavrularımızı kilo sıkıntı değil aşılır onlar canm takma sakın
Fidashka 4 kilo cok guzel Ben 23e kadar 3-4 almistim. Su an 35im 10 aldim.Etraf iyi diyor amabende daha az ala bilirdim diyorum hepsi ekmek yuzunden
DuyguOzbekKurt Tuce ben de 9 kilo aldım 72 yle başladım şu an 81 im ☺️ 1 2 kilo vermeyi planlıyorum tatlıyı çıkarıp hayatımdan 😂
DuyguOzbekKurt Hanımlar bu arada kontrolüm vardı bugün , 28.0 ım ve bebeğim 1214 gr olmuş , gelişimi sizinkilerin nasıl ☺️