Deletedmom202 Ozlemgln bende mustela ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama göğsüme felan yapmıyorum minik noktacıklar oluyor pütür pütür bacaklarıma felan sürüncede tenim alerjik biraz
Ozlemgln Deletedmom202 o minik noktacıklar sıcaktanda oluyor naylon karışımı hiçbişi giyme birde yüzücü atleti al karnın açıkta kalsın altına şort giy yağı sür hem serin nefes alsın valla ben öyle geziyorum ve o kırmızılıklar gitti sürdüğüm yağ frei oil çok güzel bio oil kasındırdı beni biraz
Dilara55 Ozlemgln ay bende çok korkuyorum çatlamaktan yemin ederim yağlı güreşçiler gibi dolanıyorum işten gelince işte bile arada tuvalete gidip sürüyorum karnıma 😬
Haticemustafa DuyguOzbekKurt bizde yarn tam 28. Haftaya giricez toplam 7 bucuk kilo aldim en son dun tartildim😐 sirf bu ay 3 bucuk kilo almisim 😑 Bide ilk 3 ayda 2 bucuk kiloda vermistm toplam 10 kilo almistm yani -2.5 la 7. Bucuk almis gorunuyoruz
DDurmaz DuyguOzbekKurt bende şuan 28+1 haftalığım 67,5 ile hamile kaldım,şimdi 69,5 kilo oldum ama ilk aylar çok zor geçti mide bulantısı iştahsızlık falan 5/6 kilo verdim 🙈
Handemehmet 28. Haftadayım 2 kilo aldım daha dogrusu 2 kılo verdim 4 kılo aldm ilk kılomdan 2 kılo fazlayım 😀 Ama hunharca göbeğim var